nb1.hu

Mesterötösre készül a PMFC

Pécs – Nagyon jó formában vannak a pécsiek.

A pécsiek írását változtatás nélkül közöljük.

 

„Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunk vasárnap délután zsinórban ötödik bajnoki győzelmét készül megszerezni.

 

Felemás szezonkezdést követően a PMFC igen szép sorozatot kezdett kialakítani, a piros-feketék ugyanis egyaránt sikerrel vették legutóbbi négy harmadosztályú találkozójukat. Márton Gábor tanítványai a Paks II-t 3-2-re, a Rákosmentét és a Vecsést 3-0-ra, míg legutóbb a Dunaújvárost 3-2-re győzték le.

 

Ilyenkor szokták mondani, hogy folytassák a sikersorozatukat a mecsekaljaiak, mert ha egyszer beindult a gépezet, nem szabad visszaállni. Előzetesen minden adott az újabb győzelemhez, hiszen az NB III Közép-csoport 9. fordulójában együttesünk a szezonban még nyeretlen Hódmezővásárhelyi FC-t látja vendégül, vasárnap 15:00 órától a Stadion utcában.

 

A sárga-kékek még Major László vezetésével kezdték el az idényt, ám a vásárhelyi együttes három vereség mellett csupán négyszer tudott pontot szerezni, így aztán a tréner kénytelen volt szezon közben átadni a posztját a Csongrádtól hazatérő Szűcs Róbertnek, aki az előző fordulóban döntetlennel debütált a kispadon.

 

Vasárnapi vendégeink a tabella 15., azaz utolsó előtti helyén állnak. A csongrádiak nyolc forduló során hétszer tudtak betalálni, míg saját kapujukból tizenháromszor szedhették ki a labdát. Ahogy azt felvezetőnkben írtuk, a Hódmezővásárhely stabil védekezéssel, valamint gyors kontrákkal tervezi sikeressé tenni pécsi vendégjátékát.

 

A jegyek október 8-án megvásárolhatók a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Kapunyitás: 14:00-tól. A belépők ára egységesen 500 Forint.”

Élő közvetítés: Svájc-Magyarország! – NB1.hu

Svájc-Magyarország: Élő közvetítés

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC