nb1.hu

Mennyből a pokolba jutott a gárda

Egy hét alatt nagyot fordult a világ.

A deac.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.
 
A debreceni futballisták ismét 5–1-es végeredménnyel záruló összecsapásnak voltak a főszereplői, de a Jászberény elleni parádé után ezúttal lógó orral hagyhatták el a szolnoki játékteret Máté Péterék.
 
A Jászberény bravúros legyőzését követően a DEAC futballistáinak „beletört a bicskája” a Szolnokba, a Tisza-parti együttes 5-1-re múlta felül Sáfár László alakulatát.  Az első félidőben Földes és Annus vette be Csúri Bence kapuját. A térfélcsere után a csereként beszálló Virág Aladár találatával közelebb lopózott csapatunk, de a rutinos Simon Attila 16 perc alatt mesterhármast ért el, így a szolnokiak magabiztosan tartották otthon a három pontot. A súlyos vereséget követően a DEAC a 12. helyen áll az NB III Keleti csoportjában.
 
„Az első félidőben két elkerülhető gólt kaptunk, de a második játékrész elejét megnyomtuk, ekkor az egyenlítés is a levegőben lógott. Úgy gondolom, a szolnokiak harmadik gólja lesről született, ez kissé meg is törte a lendületünket. A Szolnok semmivel sem lepett meg bennünket, a vereség miatt csak magunkat okolhatjuk. Sajnos nem tudtuk átmenteni a Jászberény elleni formánkat. Bízom benne, hogy ez a fiaskó nem veti vissza a csapatot, és hamar talpra tudunk állni. Elég hullámzó teljesítményt nyújtunk az utóbbi időben, és a héten elsősorban arra kell választ találnunk, hogy ennek mi az oka" – fogalmazott Máté Péter.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC