nb1.hu

Megtört a jég Veszprémben!

Veszprém - Az első sikerét aratta a csapat.

Az NB3 nyugati csoportjának 16. fordulójában megszerezte első győzelmét a VLS Veszprém együttese. A Videoton II gárdáját verték hazai környezetben 1-0-s különbséggel. Nagy kellett már ez a győzelem a sereghajtó veszprémi gárdának, amely még így is nagyon le van szakadva a többi együttestől! Rövid lesz ez a kirándulás az NB3-ban?

 

Az Orbán Tamás edzette alakulat Bognár Bence hajrában szerzett góljával verte a Videoton második csapatát. Az edző a meccs után elmondta, hogy mennyire kellett nekik ez a győzelem:

„- Nagyon nagy szükségünk volt a három pontra. A mi helyzetünkben a kis öröm is öröm. Köszönjük hazai szurkolóinknak a támogatást, reméljük, hogy tavasszal több örömet tudunk szerezni nekik! „

 

A szurkolókra a tavalyi idényben a megyei bajnokságban sem lehetett panasz, hiszen végig a csapat mellett álltak, az Iváncsa elleni sikeres osztályozó alakalmával is. Azonban a felsőbb osztályban nem megy a bakonyi gárdának, 16 mérkőzésen egy győzelem, öt döntetlen és 10 vereség a mérlege, nyolc megszerzett ponttal az utolsó helyen áll.

 

Az fiatal csapat azonban bizakodó, és egy erős tavaszi hajrával szeretne megkapaszkodni az osztályban!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC