nb1.hu

Megtippelték a végeredményeket a cigándiak

Cigánd - Vagány vállalkozás!

NB III KELETI CSOPORT 30. FORDULÓ – SZÉNAY PÉTER BEHARANGOZÓJA
 
DEBRECENI EAC – DIÓSGYŐRI VTK II: – A DEAC-nak már sikerült bebíztositania a bennmaradást, a fiatal DVTK-nak még lehet javítani a pozícióján. Döntetlenre tippelek. Tippem: 1-1.
 
ERZSÉBETI SMTK – JÁSZBERÉNYI FC: – A hazaiak már biztos másodikak, a vendégekkel nem bírnak. Tippem: 1-1.
 
GYÖNGYÖSI AK – MTK BUDAPEST II: – A hazai csapat sikeres tavasz után van, de az utolsó három mérközésen nem tudtak egy pontot sem szerezni. Most azt gondolom szépen szeretnének búcsuzni a bajnokségtól. Tippem: 2-0.
 
TISZAFÜREDI VSE – MONOR SE: – A sorsolás pikantériája, hogy így alakult az utols fordulóra a tabella. A Tiszafüred még bennmaradhat, de ahhoz kedvezően kell alakulnia a többi mérkőzésnek is. A Monor nem fogja kiengedni a kezéből a mérkőzést, veretlenül nyernek bajnokságot. Tippem: 0-2.
 
BALASSAGYARMATI VSE – PUTNOK FC: – A Balassagyarmatnak nem biztos, hogy elég a bennmaradáshoz ha győz, de azt gondolom mindent megfognak tenni annak érdekében. Tippem: 2-1.
 
TÁLLYA KSE – FÜZESGYARMATI SK: – A Tállyanak a saját kezében van a sorsa. A legfontosabb mérkőzés előtt állnak, több hiányzójuk is lesz, de úgy érzem kiharcolják otthon a győzelmet. Tippem: 2-1.
 
TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS – CIGÁND SE: – Nem szeretnénk kikapni az utolsó fordulóban. Tippem: 1-1.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC