nb1.hu

Megtartotta szezonzáró rendezvényét a Keleti csoport negyedikje

Putnok - Koszta Péter edző szerint ősszel későn állt össze a keret.

Megtartotta szokásos szezonzáró/évzáró rendezvényét a Putnok FC. Az eseményen a játékosokon, a klub vezetésén és szakmai stábján kívül részt vett Tamás Barnabás, Putnok város polgármestere és a Sajóvölgye Focisuli szakmai igazgatója, Kádár Zsolt is.

 

Elsőként Negrutz Ágoston, a Putnok FC és a Sajóvölgye Focisuli elnöke értékelte a Putnok FC 2015/16-os bajnoki idényét. Beszédében kiemelte, hogy előzetesen is a legjobb ötbe várta a csapatot és örömmel konstatálta, hogy várakozásai az elért 4. hellyel beigazolódtak. Elmondta, hogy az őszi gyengébb teljesítmény ellenére a tavasszal nagyszerűen teljesítő csapat végül nagyon szép eredménnyel zárt. Az utolsó fordulóban, a Cigánd ellen elért győzelmet és az ott nyújtott játékot méltó szezonlezárásként értékeli. Hangsúlyozta, hogy a csapat sikerességét az egységessége, az összetartás, a jó közösségi szellem adja, melynek kialakításában és fenntartásában nagy szerepe van Koszta Péter edzőnek. Végül megköszönte Putnok Város Önkormányzatának és polgármesterének, a támogatóknak, a csapat vezetőségének, szakmai stábjának, a média képviselőinek és természetesen a játékosoknak mindazt, amit az egész során tettek, nyújtottak a csapat jó eredményeinek eléréséhez.

 

Tamás Barnabás, Putnok város polgármestere szezonértékelésében elmondta, hogy büszkeséggel tölti el a csapat sikeres bajnoki szereplése, gratulál az egész csapatnak az elért eredményhez, egyben biztosította a játékosokat arról, hogy az Önkormányzat az elmúlt szezonhoz hasonlóan a következő idényben is támogatni fogja a futballcsapatot, amiben csak lehet segíti a klubot a biztos háttér sikeres megteremtéséhez. A Putnok FC jövője és színvonalas működtetése tekintetében kiemelt fontosságúnak tartja azokat a fejlesztéseket, beruházásokat, amelyek a Várady Béla Sportközpontban megvalósultak és megvalósulásra várnak, valamint a Sajóvölgye Focisuli új edzőközpontjának kialakítását is. Beszédében hangsúlyozta, hogy szeretné, ha a jelenlegi keretből minél többen továbbra is a Putnok FC-ben folytatnák pályafutásukat, ha ez az egységes csapat egyben maradna. Elmondta, hogy a klubvezetés és a városvezetés továbbra is igyekszik minden szükséges feltételt megteremteni, hogy a Putnok FC a jövőben is szép eredményeket érhessen el.

 

Szakmai oldalról Koszta Péter is értékelte a csapat 2015/16-os szereplését, de nem tért ki külön egy-egy játékosra, hanem általánosságban elemezte a csapat szezonbeli teljesítményét. Visszautalva a korábbi nyilatkozataira is elmondta, hogy az őszi gyengébb eredmények annak voltak köszönhetők, hogy a keret későn állt össze. Amint ez megtörtént, meg is indult a csapat szekere, melynek már ősszel megvoltak a jelei. A tavaszi eredménysor önmagáért beszél, nagyon elégedetten beszélt erről és a megszerzett 35 pontról, mellyel a tavaszi szezon 2. legjobb csapatává vált a Putnok FC. Örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a több lehetőséghez jutó fiatalabb játékosok bevetése sikeresnek bizonyult, amire a jövőben is építkezni lehet és kell is. Megköszönte a csapat játékosainak megfelelő hozzáállását, a becsületesen elvégzett munkát, aminek meg is lett az eredménye. Köszönetet mondott Putnok Város Önkormányzatának, a klub vezetésének, a szponzoroknak, a média munkatársainak és nem utolsósorban a csapatot egész évben lelkesen támogató szurkolóknak, drukkereknek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC