nb1.hu

Megint hetet rúgott az Érd

Érd - Részletes beszámoló.

 
Második felkészülési mérkőzésén 7–1-es győzelmet aratott az Érdi VSE NB III-as csapata a Pest megyei első osztályban érdekelt Tököl VSK ellen.
A martfűi edzőtábor utáni két hétben kapják a legnagyobb terhelést az Érdi VSE játékosai, akik így kissé fáradtan léptek pályára a Tököl VSK ellen. A kapuban ugyan a csapatkapitány, Kertész Ferenc kezdett, ám nem töltött el sok időt a pályán, s Borek Norbert váltotta, míg Balázsovics Mátéra és Füzér Zoltánra sérülés miatt nem számíthatott Limperger Zsolt, valamint ezúttal Bozsoki Imre is a kispadon volt.
 
A mérkőzés elején ugyan dominált a házigazda, ám a támadásbefejezésekbe eleinte rendre hiba csúszott, majd tíz perccel a szünet előtt egy gyors jobboldali akció és Pál Szabolcs beadása után Kelemen Patrik remekül érkezve fejelt Lengyel Máté kapujába.
A szünetbeli egygólos előnyt azonban a térfélcsere után növelték az érdiek, amikor az 57. percben egy vendég kirúgásra csapott le Kelemen, s a tököli kapust elfektetve szerezte csapata és egymaga második gólját.
Alig három perccel később pedig Németh Gábor Vince növelte az érdi előnyt, majd viszonylag sokáig stagnált a különbség, míg a 73. percben a vendégek egy szép egyéni akció és egy remek lövés után zárkózni tudtak.
A kétgólos különbség azonban nem tartott sokáig, az utolsó negyed órában előbb Koós Gábor, majd Tárkányi Gergő, aztán a harmadik gólját jegyző Kelemen Patrik is betalált, a 7–1-es érdi sikert pedig Pál Szabolcs állította be.
 
– Arra jó volt, hogy lemérjük a tudásunkat. Egy osztállyal lejjebb lévő csapat ellen egy jó edzőmeccs volt. Nehezen indult be a gépezet és a végére elfáradtak, de a javunkra vált – értékelt a mesterhármast jegyző Kelemen Patrik.
 
– Az volt a legfontosabb, hogy ne legyen sérülés. Mi nem a Tököllel, hanem a Balassagyarmattal szerettünk volna játszani, anélkül, hogy lebecsülnénk a Tökölt, egy erősebb csapattal szerettünk volna játszani. A fiúk elvégezték, amit kértem tőlük, ez volt a legfontosabb most. Jövő héten kapják meg a csúcsterhelést a játékosok, de fáradtabbak, mint a Szolnok ellen, de ez egy ilyen időszak. Örülök a sérülésmentes játéknak – mondta Limperger Zsolt.
Az Érdi VSE legközelebb február 3-án, 13 órakor lép pályára felkészülési mérkőzésen, amikor az NB III Keleti csoportjában érdekelt Termálfürdő-Tiszaújváros látogat az Ercsi úti Sporttelepre.
 
Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Tököl VSK (megyei I. o.) 7–1 (1–0)
Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Pallagi, Csiszár, Pintér N. – Koós, Kónya, Melczer – Kelemen P., Pál Sz., Németh G. V.
Csereként pályára léptek: Borek (kapus), Ország, Hegedüs N., Tárkányi
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Tököl VSK: Lengyel – Guba, Boznánszky, Draxler, Tell, Csajági, Fazekas M.. Halász, Krasznay, Králik, Kemény N.
Csereként pályára léptek: Kovács Péter, Kiss Csaba, Terbócs, Urbán T., Kovács Attila, Kuti, Székely I.
Vezetőedző: Mészáros Attila
 
Az Érdi VSE gólszerzői: Kelemen P. (34., 57., 85.), Németh G. V. (60.), Koós (76.), Tárkányi (78.), Pál Sz. (87.)
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC