nb1.hu

Mátyus János: „A szurkolóink megérdemlik, hogy sok gólt lássanak”

Nyíregyháza - A Szpari a bajnokság végén minden statisztikai mutatóban a legjobb lenne.

Továbbra is vezeti az NB-III-as tabellát a Nyíregyháza Spartacus. A labdarúgó csapat a hétvégén hazai környezetben játszik a Tállya ellen. A Szpari szeretne a hátralévő mérkőzéseken a gólarányán is javítani.

 

Putnokon 2-0-ra nyert a legutóbbi mérkőzésen a Szpari, és ezzel őrzi három pontos előnyét a tabella élén a Cegléddel szemben. Bár az első kettő jut fel az NB-II-be, a Nyíregyháza számára egyértelműen a bajnoki cím a cél, sőt a szakmai stáb szeretné, ha minden mutatóban a Spartacus lenne a legjobb. Jelenleg a rúgott gólok számát tekintve csak második.

 

– Tudjuk, hogy ezért nem adnak semmilyen serleget, de örülnék, ha a bajnokság végén minden statisztikai mutatóban a legjobbak lennénk – mondta Mátyus János vezetőedző a klub honlapjának. – Jelenleg a legtöbb pontunk van, a legkevesebb vereséget szenvedtük el, a legkevesebb gólt kaptuk, és a gólarányunk is a legjobb. Egyedül a szerzett gólok tekintetében áll előttünk a Cigánd, ezen szeretnénk javítani, mert a szurkolóink megérdemlik, hogy sok gólt lássanak. Persze minden statisztikai mutató mellett eltörpül az igazi célunk: bajnoknak kell lennünk 

 

A csapat a hétvégén a Tállyát fogadja. A vendégek jelenleg a 16. helyen állnak a tabellán, ősszel idegenben is nyert a Szpari 1-0-ra Zoran Kostic góljával. Tavasszal még nem nyertek a borsodiak, kétszer játszottak döntetlent, a többi találkozón viszont kikaptak. Az elmúlt fordulóban 1-1-es döntetlenre végeztek a Debrecennel. A Nyíregyháza Spartacus – Tállya mérkőzés szombaton 16.30-kor kezdődik a Városi Stadionban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC