nb1.hu

Másodosztályból igazoltak a lilák

Hivatalos bejelentés.

Íme, a Kecskemét bejelentése:
 
"A 22 esztendős Peres Csaba személyében újabb játékos csatlakozik keretünkhöz, a villámléptű, széleken bevethető támadó ősszel a másodosztályú Balmazújvárost erősítette.
 
Peres Csaba az ukrajnai Beregszászon született, magyarországi karrierje Tarpán indult, innen igazolta le 2015 nyarán az akkor NB III-as Cegléd. Az NB II-ből kieső gárda a feljutás céljával vágott neki a harmadosztálynak, ami végül másodikként sikerült nekik a Nyíregyháza mögött, abban az évben ugyanis ketten jutottak fel. Peres 28 meccsen játszott (18-szor kezdőként), a sikerhez 6 góllal járult hozzá. Az NBII-ben további két évig maradt a CVSE kötelékében, első idényében 36, a másodikban 23 meccsen kapott lehetőséget, összesen 4 gólt szerzett. Ősszel a Balmazújváros játékosa volt Peres, ahol 5 meccsen játszott, az NB II-ben összesen 64 mérkőzése van.
 
Új játékosunk már nyáron is klubunk célkeresztjében volt, ez is közrejátszott abban, hogy most a KTE-t választotta:
 
„Előzetesen nem sokat tudtam a KTE-ről, de több barátom is játszik a csapatban, így azért gyorsan képbe kerültem. Nagyon jó érzésekkel jöttem Kecskemétre, csupa jót hallottam a klubról. Én úgy gondolom, hogy a keret rendben van, jó játékosok alkotják. Azzal a céllal érkeztem, hogy ebben a szezonban minél jobb helyezést érjünk el, később aztán az NBII-be is szeretnék feljutni a csapattal" – mondta Peres. 
 
Peres Csaba a KTE harmadik téli igazolása Kunsági Roland és Nánási Balázs után."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC