nb1.hu

Márton Gábor minden elismerését kifejezte a szurkolóknak

Pécs – A PMFC trénere a következő szezonra bajnokcsapatot építene.

Sima, 4-0-s győzelmet aratott a PMFC a bajnokság 14. fordulójában a Békéscsaba II. ellen. A hazaiak vezetőedzője, Márton Gábor elégedetten értékelhetett a lefújás után. Ám nyilatkozatában nem csak a játékosokat részesítette elismerésben:

 

– A PMFC-től minden meccsen győzelmet várnak. Sajnos ez a csapat még nem tart ott, hogy ennek mindig meg is legyen a lehetősége. Bár olyan meccseket is veszítettünk, ahol abszolút győzelmet érdemeltünk volna. Persze voltak olyan találkozók is, ahol rosszul játszottunk, sajnos hullámzó a teljesítményünk – mondta Márton Gábor a PMFC honlapjának. – A mai bajnokin a négy gól mellett rengeteg helyzetünk volt, szokás szerint hagytunk ki jobbnál jobb lehetőségeket. Megtanultam egy új szabályt is, egy meccsen csak egy tizenegyes adható. Jól játszott a csapat, folyamatosan nyomás alatt tartottuk a Békéscsabát. Ezért a mai teljesítménnyel elégedettek lehetünk, de nagyon sokat kell dolgozni, hogy ez kiegyensúlyozódjon.

 

A vezetőedző a Pannon TV érdeklődésére kicsit előre is tekintett az utolsó négy őszi fordulóra, elárulta, hogyan készül a PMFC a következő két idegenbeli, majd a két hazai találkozóra:

 

– Hát előbb készülünk a Dabas-Gyón, majd a Dabas FC ellen. Viccet félretéve semmi extrára nem kell gondolni. Természetesen a bajnoki programnak megfelelően alakítjuk a heti munkát és a játékosokat felkészítjük az aktuális ellenfélre. Ha úgy játszik a csapat, mint ma, vagy a Mórahalom ellen – akikre mindenki legyintett, azóta pedig 2 meccsen szereztek 4 pontot -, és ennyire nyomás alatt tudjuk tartani az ellenfelet, akkor nincs félnivalónk. Nyilván ehhez fel kell nőni, hozzá kell szokni. Sok olyan dolog van, amit szeretnék a csapattól látni, de ehhez idő kell. Építkezési fázisban vagyunk. Ettől a bajnokságtól sajnos mi már eltávolodtunk, aki reálisan nézte a csapatot, tudta, hogy nem is voltunk bajnokesélyesek. Ettől függetlenül építkezni kell tovább, hogy jövő nyárra egy olyan PMFC álljon össze, akikkel ki lehet jelenteni, hogy cél a bajnoki cím – ismertette az eltervezett munkát Márton Gábor, aki nyilatkozata végén kiemelte, minden elismerése azoknak az igazi szurkolóknak, akik a paksi vereség után és az ítéletidő ellenére is kilátogattak a mérkőzésre és buzdították kedvenc csapatukat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC