nb1.hu

Már nem Varga László a Komló trénere

Komló – Az öt vereség már nagyon sok volt.

Az NB III.-at öt vereséggel kezdte a Komlói Bányász labdarúgócsapata, a Paks elleni hétvégi hazai zakó után pedig úgy döntött a klub vezetése, hogy edzőt vált. Varga László helyét Teslic Igor veszi át – jelentette a bama.hu. Mint ismeretes, a minap Hévízen váltottak szakembert.

 

Öt vereség zsinórban nem mutat jól. Pláne, ha így kezdi a bajnokságot egy csapat. Komlón még az ötödik fordulóban is érkeztek új játékosok, így csapategységről, felépített játékról nem lehetett beszélni, ezt számonkérni a szakmai munka felelősétől, Varga Lászlótól badarság lenne. Ugyanakkor a pontnélküliség és a tabella utolsó helye arra sarkallta a Bányász vezetőségét, hogy lépjen. Mivel a játékoskeretet nem lehet kicserélni, maradt az edzőváltás. Varga Lászlótól elköszöntek, a helyére Teslic Igor érkezet.

 

– A Paks elleni meccs után voltak olyan jelek, hogy ez így nem fog működni – mondta el Pintér Attila, a komlóiak szakosztályvezetője. – Igazolások terén igyekeztünk megtenni mindent, mert láttuk, hogy szükség van játékosokra, de az öt vereség egymás után nagyon sok. Muszáj volt valamit lépnünk, így született meg ez a döntés. Ez nem azt jelenti, hogy Varga Lászlót tartjuk felelősnek az eredmény miatt. Amikor leültünk vele, békében sikerült elválnunk, ő is úgy érezte, hogy ez így nem megy.

 

Pintér az új edzőről elmondta, már régről ismerik, korábban szó volt róla, hogy az utánpótlásban kap munkát Komlón. Eddig szerbiai akadémiákon dolgozott, az utóbbi időben pedig a délvidéki válogatott edzője volt. Egyetlen elvárást fogalmaztak meg vele szemben: bent kell tartania az együttes az NB III.-ban.

 

– Remélem, már a hétvégén, a Békéscsaba ellen lesz jele a változásnak, mert az egy dolog, hogy az eredmények eddig nem jöttek, de a mutatott játékkal is voltak problémák – fogalmazott Pintér.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC