nb1.hu

Már csak az Érd hibátlan a teljes mezőnyben

Érd – Egyedül a Nyugati csoport listavezetője őrzi százszázalékos teljesítményét.

Öt játéknapot követően öt győzelemmel, azaz hibátlan mérleggel vezeti az Érd a Nyugati csoport tabelláját. A bajnokság előtt az erőviszonyokat ismerő minden szurkoló az élmezőnybe várta a zöld-fehéreket, de arra talán azért kevesen fogadtak volna, hogy öt játéknapot követően ők vezetik majd a pontvadászatot a csoportjukban. Arra pedig méginkább, hogy ők őrzik meg legtovább hibátlan mérlegüket a teljes harmadosztály tekintetében.

 

Az érdiek szereplése némileg azért is meglepetés, mert az előző bajnokságot a tizedik helyen fejezték be. Idén azonban egyszerűen nem tudnak hibázni. A Diósd, az Ajka, a Gyirmót tartalékcsapata, és a Sárvár mellett egy igazán értékes skalpot is begyűjtöttek az ETO legyőzésével. Teljesítményükre azért is büszkék lehetnek, mert mérkőzésenként több, mint három gólt rúgnak átlagosan, az ő kapujukat mindössze két alkalommal vették be az öt forduló során.

 

Nagyon szoros a Nyugati csoport élmezőnye, a listavezetőt két pont lemaradással követi a Rákóczi és a Csorna is, de a Honvéd tartalékai is csupán három egységgel gyűjtöttek kevesebbet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC