nb1.hu

Lipcsei csapata ütötte a bajnokaspiránst, az Újpest egy ötöst kapott

Magyarország – Beszámoló az NB III 29. fordulójának vasárnapi meccseiről.

 

Az NB III-as bajnokság 29. fordulójában vasárnap délelőtt a DVTK második csapata öt gólt lőtt a sereghajtó Újpest II-nek a keleti csoportban. A borsodiak Kitl Miklós góljával szereztek vezetést, majd Boros Gábor is betalált az első félidő hajrájában. A fordulás után Szabó Balázs volt eredményes, majd ismét Boros jött, végül a 87. percben Tucsa Róbert állította be a végeredményt.

 

A közép csoportban óriási meglepetés született: A Lipcsei Péter vezette Ferencváros II 3-1-re legyőzte a második helyen álló Szigetszentmiklóst a Népligetben. A 10. percben a vendégek szereztek vezetést Szabó Erik góljával, azonban a 40. percben Adamcsek Máté góljával egyenlített a Fradi. Az 53. percben Adamcsek megszerezte második gólját, végül a 89. percben János Norbert góljával eldöntötte a meccset a Ferencváros.

 

A nyugati csoportban a Puskás Akadémia második csapata hazai pályán szenvedett vereséget a 15. helyen álló Sárvártól. A felcsúti gárdában visszajátszott Polonkai Attila, Forró Gyula, Tar Zsolt és Pekár László is. A 29. percben a vendégek szereztek vezetést Maráczi József találatával, majd a második félidő elején Tar Zsolt egyenlített. Úgy tűnt a mérkőzés döntetlennel zárult, azonban a 91. percben Hoós Patrik betalált, ezzel a Sárvár elvitte a három pontot Felcsútról. A tavasszal szárnyaló Ajka kétgólos győzelmet aratott a Gyirmót FC második csapata ellen. A zöld-fehérek Lőrinczy Attila góljával szereztek vezetést a 23. percben, majd a második félidő hajrájában Köles János biztosította be az Ajka győzelmét.

 

Beszámoló az NB III 29. fordulójának szombati mérkőzéseiről

 

NB III, 29. forduló

 

Keleti csoport

DVTK II–Újpest II 5–0

A keleti csoport tabellája

NB III Keleti csoport 2016/2017

 

Közép csoport

Ferencváros II–Szigetszentmiklós 3–1

A közép csoport tabellája

NB III Közép csoport 2016/2017

 

Nyugati csoport

Puskás Akadémia II–Sárvár 1–2

FC Ajka–Gyirmót FC Győr II 2–0

A nyugati csoport tabellája

NB III Nyugati csoport 2016/2017

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC