nb1.hu

Limperger komplikált bajnokira számít

Érd – Idegenben bizonyíthatnak.

Az Érdi VSE NB III-as felnőtt együttese a Nyugati csoport tizenegyedik fordulójában Csornára látogat.

 

Az előző idényben ötödik helyen végzett, ennek ellenére a 2017/2018-as idényben a tavalyi várakozásokhoz képest alulteljesített a Csornai SE, amely tíz kör után csupán két győzelmet tudott elkönyvelni nyolc vereség mellett. A Győr-Moson-Sopron megyei alakulat csak a két csepeli csapatot, a Csepel FC-t és a THSE-Szabadkikötőt tudta legyőzni. Ezek mellett Ajkán, Kaposváron, Andráshidán, a BKV vendégeként, Veszprémben és Pápán is kikapott, de otthon a III. kerületi TVE-vel és a Dunaharaszti MTK-val sem bírt.

 

Ennek következtében a nyolcadik fordulót követően edzőt váltott a Csornai SE, s Bognár Zsolt helyett Horváth Dénes ült le a csapat kispadjára.

 

A csornaiak az idei kiírásban eddig kilenc gólt szereztek, s huszonkét találatot kaptak. Legeredményesebb játékosuk a négygólos Serfőző Bence.

 

Érdekesség, hogy az Érdi VSE vezetőedzője, Limperger Zsolt az idény előtt adott interjújában a Csornát is a közvetlen riválisok közé sorolta.

 

– Remélem, nem bódít el minket, hogy hol áll most a Csorna. Rengeteg sérültje volt, azok viszont a Pápa ellen már visszatértek. Edzőcsere is volt, az pedig rövidtávon mindig egy új impulzust ad a csapatoknak. Egy komplikált meccsre számítok. A Csorna nem oda való, ahol most van, de ahhoz, hogy mi elől tudjunk maradni, nyernünk kell – fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt.

 

Az október 21-én, szombaton, 14.30-tól kezdődő Csornai SE–Érdi VSE mérkőzést Sipos Tamás vezeti, segítői Imrő János és Molnár István lesznek. A találkozót élőben közvetítik az erdivse.hu-n!

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC