nb1.hu

Limperger előre megmondta!

A meglepetéscsapatot fogadják!

Az NB III Nyugati csoportjának hatodik fordulójában az Érdi VSE a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokot, a Ménfőcsanak ESK-t látja vendégül szeptember 9-én, 16 órától az Ercsi úti Sporttelepen.
 
Ígéretesen indult a több meghatározó játékost is igazoló Ménfőcsanak szezonja, hiszen annak ellenére, hogy újonc az együttes az NB III-ban, öt meccsen nyolc pontot szerzett. A győri alakulat elsőként gól nélküli döntetlent játszott az élmezőnybe várt Pápával, majd idegenben 3–1-re múlta felül a szintén újonc, de a tabella harmadik helyén álló Nagykanizsát. Ezt követően hazai környezetben a Sárvárt verte egy góllal, majd Komáromban egy góllal kikapott, míg a MOL Vidi FC II-vel legutóbb 0–0-t játszott. A stabil védekezéssel rendelkező együttes kapta a legkevesebb gólt eddig a bajnokságban, hiszen csupán csak kétszer kapitulált, így az érdieknek nem lesz könnyű dolguk, viszont a hazai pályában és a veretlenségben joggal bízhatnak.
 
– A szezon előtt mindig megkérdezik tőlem, hogy mit várok. Akkor azt mondtam, hogy az Ajka, a Pápa és mi leszünk az élmezőnyben és lesz egy meglepetéscsapat is. Én akkor a Ménfőcsanakot mondtam – kezdte Limperger Zsolt, az Érd szakvezetője. – Hűek is voltak a szavamhoz – ha lehet így fogalmazni. Nagyon sok jó képességű játékos érkezett, Csornáról és a térségből, mint például Kószás Krisztián vagy Gyagya Attila. Tehát nem véletlenül vannak ott, ahol. Nekem abszolút nem meglepő, hogy így szerepelnek, sőt, én azt gondoltam, hogy talán még jobban fognak. Egy nagyon jó egyéni képességű játékosokból álló csapat ellen fogunk játszani, de nekünk minden meccsen a győzelem a célunk. csapat, hazai pályán pedig főleg. Tetszetős mérkőzés lesz, bízom benne, hogy itthon marad a három pont – tette hozzá.
 
Az Érdi VSE Ménfőcsanak ESK elleni találkozóját Szommer Attila vezeti, segítői Varga Gábor és Illés Tamás lesznek. A szeptember 9-én, 16 órakor kezdődő mérkőzést az erdivse.hu/elo-kozvetites oldalon élőben közvetítik!
 
NB III, Nyugati csoport, 6. forduló
09.09., 16.00: Érdi VSE–ESK Ménfőcsanak
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC