nb1.hu

Lemondott a Szeged trénere

Szeged - Tiszakécskén 2-0-ra kikapott a SZEOL SC , a meccs után lemondott a csapat edzője, Siha Zsolt.

 

Derült égből villámcsapásként érhette a szegedi labdarúgó-szurkolókat az NB III Közép csoportjában a 10. fordulóig éllovas SZEOL SC vezetőedzőjének, Siha Zsoltnak a lemondása a Tiszakécske ellen 2–0-ra elveszített meccs után.



Semmilyen jel nem utalt arra, hogy a 2013 januárja óta az együttes mellett, élén rengeteg sikert, kevesebb kudarcot megélt szakember ilyen gyorsan dönt, és kijelenti, távozik a kispadról.



– Ezennel lemondtam a vezetőedzői posztomról, szeretnék a családommal több időt tölteni, és többet koncentrálni a vállalkozásomra – mondta Siha Zsolt.



– A döntésem végleges, és nem elsősorban ez a vereség váltotta ki belőlem a reakciót. Büszke vagyok arra, hogy Szeged első számú csapatánál dolgozhattam több mint négy idényen át, és ezt az együttest irányíthattam tíz mérkőzésen keresztül.



Az első kilenc bajnokin erőn felül teljesítve vezettük a tabellát. Sok sikert kívánok az utódomnak, hiszen jó csapatot vehet át, amely egyetlen pontra van a feljutó helytől.



A szakvezetés nem kapkod, a következő bajnoki mérkőzésre Halkó Pál ügyvezető irányításával a kapusedző Bagdi Ferenc és Vellai Áron másodedző készíti fel a csapatot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC