nb1.hu

Kreatív futballt ígér a Szentlőrinc mestere

Szentlőrinc - Turi Zsolt, a csapat vezetőedzője nyilatkozott a klubhonlapnak.

Hogy sikerült a felkészülés? Milyen állapotban van a csapat?
Úgy gondolom sikeresen elvégeztük a felkészülésre eltervezett munkát azokkal a játékosokkal akik itt voltak az elejétől fogva. Az időjárás nem annyira nehezítette a felkészülésünket, hiszen van műfüves pályánk, inkább a játékosmozgás volt probléma, öten távoztak a keretből, az újak pedig a felkészülés különböző szakaszaiban léptek be a munkába. Ebből következik, hogy más és más erőállapotba vannak, valamint a sérültek akik lassan gyógyulnak, és nagy a lemaradásuk. Az edzőmérkőzéseken egyszer sem tudtunk abban az összeállításba pályára lépni ahogy elterveztem – mondta Turi Zsolt a szentlorincse.hu-n.
 
Változott a keret a télen… Sikerült "összegyúrni" a gárdát?
 
A távozók mind olyan játékosok akik fontos láncszemei voltak a csapatnak. Nem könnyű minden félévben új csapatot építeni, de ez az igazi kihívás. Eddig is meg tudtuk oldani a kollégáimmal ezt a feladatot, most is menni fog. Biztos vagyok benne, hogy a tavasszal sem leszünk gyengébbek mint ősszel, és az újak jó teljesítménnyel rukkolnak majd elő. Jól jött, hogy a bajnoki rajtot eltolták, így van még egy hetük a sérülteknek, hogy felépüljenek. 
 
Milyen célokkal vágunk neki a tavasznak?
Szeretnénk minél előkelőbb helyen végezni, és ezt egy közönségszórakoztató, kreatív támadó futballal megvalósítani. Természetesen a saját nevelésű fiataloknak is szeretnénk lehetőséget adni, és ha élni tudnak vele az csak plusz lehet a csapat és a klub számára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC