nb1.hu

Komoly hiányérzet van a Szekszárd vezetőedzőjében

Sokszor kellett télen újraterveznie.

Nem úgy sikerült a Szekszárd téli felkészülése, ahogy azt a csapat vezetőedzője, Kvanduk János várta. Ahogy azt már oldalunknak elmondta, rengeteg sérüléssel kellett megküzdeniük, és pályájuk közel sincs elfogadható állapotban.
 
Most a klub honlapján értékelte az elmúlt időszakot. Mint mondta, nyolc héttel az első bajnoki előtt tudták megkezdeni a felkészülést.
 
– Meg volt a tervünk, hogy milyen UFC-t akarunk a pályán látni a tavaszi mérkőzéseken, mind összetételében, mind rendszerében, stílusában – idézik Kvandukot. – Ezt a tervet az előszezon alatt többször is módosítanunk kellett. Egyrészt a csapat személyi összetétele nem úgy változott, ahogy a terveinkben szerepelt, másrészt sok sérülés, betegség szólt közbe az elmúlt időszakban. 
A szakvezető kiemelte, sok kulcsjátékossal nem tudott eddig számolni. Juhász Máté egy percet sem, Márton Erik és Fejes Péter pedig alig több mint harminc percet tudott játszani a felkészülés alatt, valamint Nagyváradi Olivért betegsége miatt elveszítették. Ezért még sok a nyitott kérdés a csapat várható szereplésével kapcsolatban.
 
Az átigazolások terén sem alakult minden a várakozásoknak megfelelően. Mindössze egy csatár, Tóth Tamás érkezett a csapathoz a megye kettes Mórágytól, pedig Kvanduk többször is hangoztatta, erősítésre lenne szüksége. Bár a játékos felkészítését és az átigazolás során nyújtott segítségét megköszönte Illés Bélának a kiscsapat edzőjének, ismét hozzátette jó lett volna egy komoly, NB III-as múlttal rendelkező vezéregyéniséget is a keretben tudni. 
 
– Nagyon nehéz mérkőzések elé nézünk rögtön a szezon elején, hiszen először a nagyon erős Dunaújvároshoz, majd az Iváncsához látogatunk, illetve a feljutást egyértelmű célként kitűző két Tisza-parti alakulatot, a Szeged-Grosics Akadémiát és a SZEOL SC-t látjuk vendégül. Ezen a négy mérkőzésen olyan teljesítményt kell nyújtanunk, amire lehet alapozni a szezon hátralévő részében. Mindent el kell követnünk azért, hogy minél távolabb kerüljünk a kiesést jelentő helyektől – zárta szavait Kvanduk.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC