nb1.hu

Kezd beigazolódni a Szekszárd edzőjének rossz sejtése

Súlyos vereséget értékelt a tréner.

Úgy néz ki, Szekszárdon kezd beigazolódnia, amit a vezetőedző, Kvanduk János már régóta sejt. A kapu előtt nem tudják kihasználni a megteremtett helyzeteik. A tréner a téli átigazolási időszakban is többször hangoztatta, szüksége van egy gólerős, rutinos támadóra, illetve mikor nem hoztak ilyen játékost csapatához, az ablak pedig bezárult, ismét kijelentette, emiatt hiányérzete van.
 
Most az Iváncsa ellen súlyos 3-1-es vereséget szenvedtek, Balogh mesterhármasára csak a szezonban eddig négyszer betaláló Fejes tudott válaszolni. Ezzel már két gólra növelte előnyét a tolnai csapat házi góllövőlistáján. Nem meglepő, ha a leggólerősebb játékos is ilyen alacsony találat számon áll, hogy a Szekszárd tudta legkevesebbszer bevenni eddig ellenfelei kapuját.
 
– Ennél jobban nem tudunk játszani. Mi irányítottuk a mérkőzést, de az ellenfél kapuja előtt elfogyott a tudomány. Az Iváncsának három helyzete volt, mindegyiket gólra váltotta – idézi a trénert a klub honlapja.
 
A Szekszárd játékosainak nagyon gyorsan meg kell találniuk góllövő cipőjük, ha nem akarnak nagy bajba kerülni a bajnokság folytatásában, ugyanis 19 pontjukkal mindössze 5-tel előzik meg az utolsó helyen tanyázó paksi tartalékokat. Gólok nélkül viszont hiába játszák le ellenfelüket, nem fog menni a felkapaszkodás.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC