nb1.hu

Két büfé is lesz a Kecskemét meccsén

De nem emiatt borulhat fel a papírforma.

"Kecskeméti TE zsinórban második hazai meccsére készül az NBIII. közép csoportjában, a 4. fordulóban a Szentlőrincet fogadjuk a Széktói Stadionban.
 
A KTE kezdésére egyelőre nem lehet panasz, Szabó Tibor csapata 7 pontot gyűjtött az első három körben, a Taksony elleni döntetlen után a Dabast és a Paks II-t is legyőztük, amivel a 2. helyről várjuk a folytatást. Papírforma alapján jó esélyünk van arra, hogy akár tovább vigyük ezt a jó szériát, de már eddig is több példát láthattunk arra, hogy bárki képes lehet meglepetést okozni. Óvatosan fogalmazott a Paks II. legyőzése után Szabó Tibor is, de a lila-fehérek célja természetesen most is a három pont megszerzése.
 
„Ha a harmadik forduló eredményeit nézzük, akkor azt látjuk, hogy felborulhat a papírforma. Ahány pontot szerzett a Szentlőrinc, annál szerintem sokkal jobb játékerőt képvisel, úgyhogy most sem lesz könnyű dolgunk. Bízunk benne, hogy egy látványosabb, intenzívebb játékkal a szurkolókat is ki tudjuk szolgálni” – mondta Szabó Tibor.
 

A Szentlőrinc valóban nem kezdett jól, hiszen a SZEOL-tól és a Paks II-től is kikaptak, legutóbb azonban a Honvéd II. legyőzésével elkezdték a felzárkózást a tabellán. A közép csoport egyébként pontosan olyan szoros, ahogy azt várni lehetett, egyedül a minket megelőző SZEOL hibátlan már csak, a 4. és a 14. hely között csupán három pont a különbség. Nem véletlen, hogy Turi Zsolt együttese sem feltartott kézzel érkezik majd Kecskemétre.
 
„Nézegettem összefoglalókat, szoros edzőmeccseket játszott a csapat már a Tiszakécskével, illetve a többi ellenféllel is a felkészülés alatt. Most sem számítok könnyebb összecsapásra, a helyzetkihasználás, illetve az akarati tényezők lehetnek nagy hatással a végkimenetelre. A Kecskemét hiába újonc, sok jó játékossal erősödött a keret, Tiszakécskéről is több olyan labdarúgó érkezett, akik egyértelműen erősítést jelentenek. Eddigi benyomásaim alapján egy stabil, kreatív ellenfelünk lesz, melynek megvannak a góllövői is, úgyhogy nem lesz könnyű dolgunk” – mondta Turi Zsolt.
 
A belépők szokás szerint egységesen 500 forintba kerülnek majd, a 14 éven aluliaknak ingyenes a belépés. Büfét az „A” és a „B” lelátón is biztosítunk drukkereink számára." – áll a kecskemétiek közleményében.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC