nb1.hu

Kényszerpihenőn a PMFC középpályása

Pécs – Betegségek és sérülések tizedelik a csapatot.

A vírusos betegségből lábadozó Fekete Marcell és Frank Richárd, valamint a még hetekig harcképtelen Bata Kristóf és Dienes Ádám mellett újabb játékosunk dőlt ki a sorból. Takács Ákos a múlt szombati Beremendi ÉSK ellen végül 4-0-ra megnyert felkészülési találkozón szenvedett sérülést, ami miatt előreláthatólag három hét kényszerpihenő vár rá.
 
– A meccs elején járhattunk, amikor elvittem a szélen a labdát, majd középre passzoltam, de az engem fogó beremendi védő rossz ütemben csúszott be és eltalálta a bal bokámat, ami ennek következtében csúnyán aláfordult – elevenítette fel az esetet a PMFC középpályása. – Nem igazán lepett meg, amikor dr. Papp Zsolt csapatorvos közölte, hogy három hetet kell kihagynom a felkészülésből, mert már a rúgást követő pillanatokban éreztem, nagy a baj.
 
Kiesésének nyilván sem ő, sem Márton Gábor vezetőedző nem örül túlzottan, hiszen a betegségek és sérülések tizedelte pécsieknek minden játékosra szükségük van a felkészülési időszakban. Takács Ákos reméli, utol tudja érni magát erőnlétben az NB III Közép-csoport tavaszi rajtjára.
 
– Nyilván nem örülök a helyzetnek, de úgy érzem, a bajnokság kezdetére ismét jó állapotba tudok kerülni. Pár napig még pihentetnem kell a bokámat, hiszen nem csak be van vérezve és dagadva, a szalagok is sérültek némileg. Először is gyógytornával kezdek, a továbbiakat pedig majd a dokink, illetve Kárpáti Péter erőnléti edző fogja megmondani – tekintett előre Takács Ákos, akinek ezúton is mihamarabbi visszatérést kívánunk!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC