nb1.hu

Kazincbarcika: győzelem kell a feljutáshoz!

Cigánd – Hamisítatlan rangadó vár a KBSC-re, 12 játékossal!

A Cigánd otthonában hamisítatlan rangadót játszik a hétvégén a KBSC. A találkozó a bajnokság végkimenetelét alapvetően meghatározza, hiszen a hazaiak győzelme esetén majdhogynem elérhetetlen távolságra kerül a harmadik hely a kék-sárgák számára – fogalmazott a barcikaiak honlapja.

 

Nagyon el voltam keseredve a Somos SE elleni mérkőzés után, hiszen több komoly helyzetet is kialakítottunk, ám ellenfelünk hálója érintetlen maradt – emlékezett vissza a múlt hétvégi, pontosztozkodással járó bajnokira Vincze Richárd vezetőedző. Végig sikerült kontrollálnunk a mérkőzést, ellenfelünknek helyzete sem volt, ám a kínálkozó lehetőségekkel élni kellett volna. Az ilyen szituációkban az edző tehetetlennek érzi magát a kispadon.

 

A sorsdöntő Cigánd elleni mérkőzésen a KBSC szakmai stábja nem számíthat Illés Gáborra, aki a Somos SE ellen súlyos sérülést, sípcsont és szárkapocscsont-törést szenvedett. A fiatal játékosra a találkozó után közel három órás műtét várt; a sérülés miatt pedig valószínűleg hosszú hónapokat kell majd a pályán kívül töltenie. Illés mellett Irhást sem jelölheti a kezdőbe Vincze Richárd vezetőedző, hiszen a középpályás a sárga lapjai miatt tölti kényszerpihenőjét. A Felsőtárkányban több meccses eltiltást kapott Varga Bence viszont visszatérhet a kispadra. Így 12 mezőnyjátékos maradt.

 

Ellenfelünket ismerjük, igaz, ők is bennünket. Sokszor elmondtam már, hogy a Cigánd, a Hatvan, az RKSK és a KBSC nagyjából hasonló játékerőt képviselnek. A pillanatnyi forma fog dönteni, ebben biztos vagyok. A játékosaimat nem kell motiválni, érzik, hogy ezt a lehetőséget most meg kell ragadniuk – nyilatkozta a KBSC vezetőedzője.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC