nb1.hu

Kabát fél perccel a becserélése után ott lőtt gólt, ahol felnőtt

Budapest – Magabiztosan győzött az ETO a Bozsik Stadionban.

Mint jeleztük, 4-0-ra nyerte meg a Győr a Honvéd II elleni mérkőzését. A győriek tudósítását változtatás nélkül közöljük.

 

Honvéd II – Győr 0-4

 

„Győzelemmel folytatta a bajnokságot az ETO, ezúttal Honvédtől hozta haza a 3 pontot Bekő Balázs csapata. Már az első tíz percben kettő volt a különbség, majd a szünet után beduplázta előnyét a Győr.

 

Magasföldi finom passzát az előre húzódó Nagy Ádám vágta három hazai védő gyűrűjében a bal alsó sarkba, megszerezte a vezetést az ETO a 11. percben (0-1)!

 

Sokat nem kellett várnia következő győri gólra.  Beliczky vágta Zamostny passzát a Honvéd kapujába a 35. percben (0-2), miután hibáztak a hazai védők, a győri center remekül tartotta meg a labdát, passza pedig pontos volt.

 

Ezután akár még három találatot is szerezhetett volna az ETO, de sajnos kimaradtak a győri helyezetek, két góllal úszta meg a Honvéd az első félidőt. Az ETO FC Győr kétgólos vezetése vitathatatlan volt a szünetben, akár ennél több találattal is előnyben lehetnének, ha csak a helyzeteik felét értékesítik Kulcsárék. Az első 45 perc játéka alapján teljesen megérdemelten vezetett az ETO a Budapesti Honvéd MFA ellen, akik a félidő hajrájára szedték össze magukat.

 

Ismét védő szerezte a következő győri gólt az 53. percben. Szöglet után nagy tömörülés a Honvéd kapuja előtt, Varga elé pattant a labda, aki közelről magasan vágta a hálóba az ETO harmadik találatát (0-3)!

 

Kabát Péter (aki Kispesten kezdte a pályafutását – a szerk.) szállt be a küzdelembe a hajrára, Zamostny-t váltotta.

 

Beállása után fél perccel később négyre növelte az ETO előnyét. Az önzetlen Rácz passza után Kabát az üres kapuba gurított, miután sakk-mattot adtak a kispesti védelemnek.

 

Négygólos győzelmével szép sikert ért el az ETO FC Győr, a Honvéd legyőzésével a két csapat helyet is cserélt a tabellán. Az ETO ilyen különbéggel is megérdemelten győzött Kispesten.

 

Honvéd II – ETO FC Győr 0-4 (0-2)

Gólszerzők: Nagy Á. (11), Beliczky (35), Vadász (53). Kabát (73)

Honvéd: Vajda – Bíró, Palmes, Gergényi, Király, Márton, Tömösvári, Soós, Bíró, Tóth Vezetőedző: Gálhidi Győrgy

ETO FC Győr: Kunsági – Vadász, Nagy J., Nagy Á., Varga – Lázár, Kulcsár, Magasföldi (Pongrácz 56) – Beliczky (Rácz 56), Zsabó L. – Zamostny (Kabát 73) Vezetőedző: Bekő Balázs"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC