nb1.hu

Jegyeket és bérleteket kért a Loki a kupában

A fővárosban diadalmaskodtak.

Magyar Kupa, 6. forduló 
BKV Előre – DVSC 1-2 (0-1) 
Budapest, 300 néző. Vezette: Bogár (Szécsényi, Király) 
BKV Előre: Nacsa – Szedlacsek, Girán, Miklósvári, Ihos – Ferkó, Csepregi – Irmes, Csanálosi (Szegő 61.), Sánta (Rákos 72.) – Balogh B. (Bata 46.)
DVSC: Kosicky – Kusnyír, Pávkovics, Mészáros, Barna – Bódi (Könyves 58.), Jovanovic (Damásdi 81.), Haris, Varga K. (Takács T. 55.) – Bereczki, Szécsi 
Gól: 0-1 Szécsi (7.), Könyves 0-2 (65.), 1-2 Bata (91.)
Sárga lap: Haris (21.), Csanálosi (41.)
 
Megkezdte a Magyar Kupa küzdelmeit a DVSC. A 2018/2019-es szezonban az első ellenfél a BKV Előre együttese volt, és már a 7. percben vezetést szereztek a vendégek, amikor Bereczki Dániel bal oldali beadása után Szécsi Márk a hálóba fejelt. Később is volt több nagy lehetőségük, egy alkalommal például Varga Kevin a kapufát találta el. 
 

A második félidőben is a DVSC játszott mezőnyfölényben. Az 54. percben Bódi szabadrúgása a jobb alsó sarok mellett ment el. Bő tíz perccel később már két góllal vezetett a Loki! Takács Tamás indult meg a bal oldalon, bevezette a labdát a 16-oson belülre, majd középre passzolt, az érkező Könyves Norbert pedig a hálóba lőtt. A hazaiak erejéből csak szépítésre futotta a hosszabbításban, egy kontra végén Bata talált be.
 
A DVSC 2-1-re megnyerte tehát a találkozót, és továbbjutott a következő körbe.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC