nb1.hu

Jászberény is csatlakozott a monoriakhoz

A barcikaiak és a nyírbátoriak is kiállítás után fordítottak.

A Jászberényi FC is csatlakozott a Kazincbarcikai SC-t üldöző monoriakhoz, miután Tisza Kálmán és Nyárasdi góljaival 2-0-ra nyert Debrecenben a kis-Loki ellen. A jászberényiek hátránya négy pont az éllovassal szemben, míg a Monor két ponttal mögöttük áll.

Utóbbi együttes Nyírbátorban szenvedett vereséget, a hazaiak továbbra is tartani tudják remek tavaszi formájukat. Köszönhető mindez többek között Illésnek, aki parádés szabadrúgás góllal szerzett vezetést a szombati meccsen. Ezt Hunya még kiegyenlítette, azonban később a kiállítás sorsára jutott, az emberelőnyben focizó hazaiak pedig még két gólt szereztek Hornyák révén. Remek győzelmüket bálban ünnepelték meg a nyírbátoriak. Ambrusz Árpád játékosedző szerint le a kalappal az egész csapat előtt! Megint bebizonyosodott, hogy a csapat nem tizenegy játékosból áll, mert ezúttal olyan futballisták is lehetőséget kaptak, akik eddig kevesebbet játszottak.

 

Az éllovas barcikaiak félidőben még egygólos hátrányban voltak, Belényesi, Farkas, Sigér és Süttő góljaival azonban végül fölényes győzelmet arattak a Disgyőr II ellen.

Beszámoló az NB III 22. fordulójának vasárnapi mérkőzéseiről – NB3.hu

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC