nb1.hu

Íme, a listavezető beszámolója a pénteki diadalról

Diósd – „Otthon” még csak gólt sem kapott eddig az éllovas.

Mint jeleztük: egy mérkőzést rendeztek péntek az NB III 5. fordulójában. A Közép csoportban múlt héten a PMFC-t legyőző Szigetszentmiklós Diósdon fogadta a Dabast. Az ideiglenes otthonában pályára lépő „hazaiak” végül 3–0-ra legyőzték a Dajka László által irányított vendégeket. Az SZTK győzelmével a tabella élére állt.

 

Szigetszentmiklós–FC Dabas 3–0 (1–0)

Diósd, 100 néző. Vezette: Gaál Gyöngyi

Szigetszentmiklós: Mikler – Földes, Erdei, Rodenbücher, Fritz (Tarnóczy, 75.) – Vass M., Májer, Barna, Sipos (Szanyó D., 68.) – Mojzer, Switzer (Varga B., 59.)

G: Switzer (35.), Földes (48.), Mojzer (11-esből, 55.)

 

 

Íme, a listavezető sajtóosztályának a beszámolója a találkozóról.

 

„Már az első perctől kezdve a kezünkbe vettük az irányítást és gyakorlatilag folyamatosan a mi akaratunk érvényesült. Sokkal többet birtokoltuk a labdát és helyzeteink is adódtak. Aztán a 35. percben Fritz Attila került a védők mögé a bal oldalon, a beadására középen jó ütemben érkezett Switzer Nabil, aki közelről a hálóba passzolta a labdát (1–0).

 

Az első félidő hajrájában a vendégek játékosa Surányi Zoltán szabálytalankodott Földes Milánnal, amiért megkapta a második sárga lapját és mellé a pirosat is. Az emberelőny tudatában sem kényelmesedtünk el, sőt ha lehet, akkor még gyorsabban futballoztunk.

 

 

Ennek eredményeként már a 48. percben újabb gólt szereztünk. Májer Gergő adott pontos mélységi passzt Földes Milánnak, aki lekezelte a labdát és kilőtte a hosszú alsó sarkot (2–0).

 

Az 55. percben aztán minden eldőlt. Földes Milán tört be a tizenhatoson belülre, majd szabálytalankodtak ellene. A tizenegyest Mojzer György magabiztosan értékesítette (3–0).

 

Ezt követően is uraltuk a mérkőzést és megérdemelt győzelmet arattunk, ráadásul úgy, hogy hazai pályán eddig egyetlen egy gólt sem kaptunk.”

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC