nb1.hu

Így nyerték meg Limpergerék az év egyik rangadóját

Ajka – Megállíthatatlan formában a zöld-fehérek.

„Méltó volt az első és második helyezetthez, az első húsz perc az övék volt, tudjuk az okát, de bízom benne, hogy ez többször nem fordul elő. Utána egy oda-vissza meccs volt, ha az elején berúgják a helyzeteket az ajkaiak, akkor nagy bajban lettünk volna. Kettő egy után nem volt az ellenfélnek lehetősége gólt szerezni, nekünk voltak, úgyhogy ilyen változatos meccs volt.” – értékelt Limperger Zsolt.

 

A mérkőzés elején bravúrt bravúrra halmozó Kertész Ferencről már a találkozó végén többen is megjegyezték, ha ő nincs, akkor igencsak hamar eldőlt volna a három pont sorsa.

 

„Ez hülyeség, mert ha nincs a Németh Gabi meg a Pál Szabi, akkor nem nyerünk kettő egyre, hanem kikapunk egy nullra, kellettek a bravúrjaim, de azért vagyunk egy csapat, mert ők elöl, én hátul segítek nekik, ez visz minket előre. Amikor jöttünk, a buszon nem működött rendesen a klíma, ez az első negyed órára rányomta bélyegét, utána kezdtük átvenni az irányítást, a második félidőben a vezetés tudatában kicsit visszavettünk és kontrából próbáltuk eldönteni a meccset és lett volna rá sanszunk, hogy lőjünk még gólokat.” – fogalmazott Kertész Ferenc, a csapat kapitánya.

 

„Amit mindenképp meg kell említenem, az a légkondi nélküli busz, mert az első húsz percben nagyon a buszon maradtunk. Hálistennek Kertész védett két-három nagyot, aztán bekaptuk a gólt, de felébredtünk, leszálltunk a buszról, utána az Ajka felé kerekedtünk. Küzdősebb volt, voltak hiányzók, de pótoltuk őket, inkább a cserékben a mesternek nem volt annyi variációs lehetősége. Alapvetően jól játszottunk az leső húsz perc után, stabilan védekeztünk, abból támadtunk, nekem is volt egy gólom, ami mondták, hogy nem volt les, mert a védő mögül érkeztem… A buszon néztük a Bournemouth–Manchester City mérkőzést, onnan a Danielstől lemásoltam a gólt, jó inspiráció volt.” – mondta Németh Gábor.

 

NB III, Nyugati csoport, 3. forduló

FC Ajka–Érdi VSE 1–2 (1–2)

Ajka. V:Horváth Tibor (Imrő, Molnár I.)

FC Ajka:Pokorni – Köles, Kovács G., Graszl, Csemer – Nagy Erik, Vallejos (Krebsz, 72.), Horváth Péter, Pavlitzky (Pákai, 81.), Major (Horváth Patrik, a szünetben) – Nagy M.

Vezetőedző:Rozmán László

Érdi VSE:Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Koós, Pallagi, Melczer (Hegedüs N., 85.) – Kelemen (Ország, 82.), Pál Sz., Németh G. V. (Ebedli, 93.)

Vezetőedző:Limperger Zsolt

Gólszerzők:Graszl (14.), ill. Pál Sz. (16.), Németh G. V. (43.)

 

Hét meccs maradt mára a 3. fordulóból – NB3.hu

Hét meccs maradt a 3. fordulóból mára

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC