nb1.hu

Így nyert Lipcsei csapata a BKV Előre ellen

Budapest - A játékrészek hajráiban szerzett gólokkal nyert Lipcsei Péter csapata a közlekedésiek ellen.

NB III-as labdarúgó-csapatunk a bajnokság 32. fordulójában a BKV Előrét fogadta a Népligetben. Az alábbiakban a Fradi.hu tudósítása olvasható a találkozóról.

Az első félidőben mieink dolgoztak ki több helyzetet, ám a 16. percben Gyurácz találatát les miatt érvénytelenítette a játékvezető, majd Gera helyzetei is kimaradtak. A hajrában viszont Zsivoczky szabadrúgását Hodgyai a kapuba csúsztatta, így előnnyel mehettünk a szünetre.

A második félidőben kevesebb lehetőségünk adódott. A 90. percben aztán Adamcsek egy az egyben vezethette a labdát a kapusra, és be is lőtte a helyzetet, eldöntve a meccset.

Csapatunk a 2-0-s sikernek köszönhetően továbbra is három pont előnnyel vezeti az NB III Nyugati csoportjának tabelláját.

– Tudtuk, hogy a két üldözőnk nyert, de próbáltam levenni a srácok válláról a meccs előtt. Felkészítettem a játékosokat, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, hiszen a BKV mumusunknak számít. Rendkívül keményen futballoznak, és nem akartam, hogy ez esetleg megfélemlítse a csapatomat. Mindenki maximálisan hozzátette a magáét, a hirtelen jött meleg ellenére is, úgyhogy elégedett lehetek – mondta a találkozót követően csapatunk edzője, Lipcsei Péter.

FTC II–BKV Előre 2-0 (1-0)
FTC II:
Rácz – Kárász, Szpirulisz, Gyurácz, Silye – Farkas, Derekas (Gőbölös, 81.) – Hodgyai, Zsivoczky (Szenes, 87.), Gera D. (Kovács K., 60.) – Adamcsek
Gól: Hodgyai (44.), Adamcsek (90.)

A Nyugati-csoport állása!

 

Az alábbi videóban a teljes mérkőzést visszanézheti.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC