nb1.hu

Így menetelnek az első helyezettek tavasszal

A Keleti és a Közép csoportban óriási tülekedés várható a trónért.

A harmadosztályban is fogynak a mérkőzések, egyre kevesebb esélyük van a csapatoknak a pontszerzésre. A Keleti csoportot jelenleg a Szolnok vezeti, de a Tisza-parti egyletnek nincs kikövezett útja a trónig. A szolnokiak jelenleg 47 ponttal rendelkeznek, de mögöttük a Jászberény és az ESMTK is lőtávolon belül van, hiszen mindkét alakulat hátránya csupán egy pont. A Szolnok fájó vereséggel kezdte a 2019-es esztendőt, hiszen Simon Attiláék a Putnoktól szenvedtek 2-0-s vereséget hazai környezetben. A Sényő elleni 1-0-s vereség is keserű pirula az éllovasnak, ezt leszámítva a többi meccsüket megnyerték a vasutasok, akikre a hétvégén újabb rangadó vár, hiszen a negyedik Füzesgyarmathoz utaznak.
 
 
 
 
A Közép csoportban a Szentlőrinc az éllovas, de Turi Zsolt tanítványai sem kényelmesedhetnek el, hiszen a Szeged-Grosics Akadémiával szemben csupán két pont a fórja. A szentlőrinciek három döntetlennel nyitották a tavaszi idényt, ám a Makó és a Hódmezővásárhely ellen már újra győztesen hagyták el a pályát. Május 12-én sok minden eldőlhet ebben a ligában, ugyanis a Szentlőrinc a Szeged-Grosics Akadémiát látja vendégül.
 
 
 
 
Nyugaton már gravírozhatják az Ajka nevét a serlegre, mivel Schindler Szabolcs fiai 10 ponttal gyűjtöttek többet mint a második helyen tanyázó Érd. Ugyan két héttel ezelőtt elszenvedte a csapat szezonbeli első vereségét, de a nagykanizsai fiaskó nem oszt, nem szoroz, hiszen a Veszprém megyeiek abszolút kiemelkednek a mezőnyből. Április 21-én az Érd elleni rangadón az ajkaiak akár pontot is tehetnek a történet végére.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC