nb1.hu

Így lett bajnok az ETO FC – tudósítás az aranymeccsről

Győr – Sorozatban 17. győzelmét aratta a Győr

A Csorna elleni hazai, 2-1-es sikernek köszönhetően egymást követő 17. bajnoki mérkőzését is megnyerte az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO FC Győr vasárnap, ezzel pedig eldőlt, hogy a további eredményektől függetlenül a kisalföldiek feljutottak a másodosztályba.

 

Három győri gólt láthatott az ETO Park közönsége vasárnap kora este, kettőt az első játékrészben: Kabát Péter és a gólkirály-jelölt Magasföldi József már 29 perc után kétgólos előnyhöz juttatta az ünnepre készülő ETO-t.

 

Így ünnepelték az ETO-nál a bajnoki címet és a feljutást – képek – NB3.hu

Képek az ETO feljutásának a megünnepléséről

 

A folytatásban – amit a klub honlapja fogalmaz – mintha kissé az öltözőben maradt volna a vendéglátó. Ennek „eredményeképpen” az éledező csornaiak részéről egy tetszetős akció végén Czanik ívelt középre, a menteni igyekvő Gyagya pedig a saját kapujába pöccintett (2-1).

 

A Csorna különösen a hajrában jelentett veszélyt a Győr 16 mérkőzést számláló hibátlan sorozatára, amely végül mégis 17-re duzzadt; ám ami ennél is fontosabb: újabb győzelmével bajnok lett az ETO, amely jövőre az NB II-ben folytathatja.

 

ETO FC Győr – Csornai SE 2-1 (2-0)

ETO Park, Győr

Játékvezetők: Kovács Gábor Péter (Aradi J., Gyürüsi P.)

ETO FC Győr: Kunsági – Vadász, Nagy Á., Gyagya, Varga – Csizmadia, Tajthy (Pongrácz 46.), Magasöldi (Kulcsár 84.) – Kabát, Zamostny, Beliczky (Szabó L. 46.)

Csornai SE: Sánta, Simon, Császár, Zámbó, Kerékgyártó (Szabó B. 75.), Serfőző (Csikós 46.), Kelemen, Füredi, Litresics (Nagy Sz. 61.), Weitner, Czanik

Gólszerzők: Kabát (17.), Magasföldi (28.), ill. Gyagya (öngól, 56.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC