nb1.hu

Így intézte el az egyetlen hibátlan Pisont csapatát

Budapest - Egy gól döntött a mérkőzésen.

A SZEOL a Honvéd otthonában vendégeskedett az NB III Nyugati csoportjában. A mérkőzést így foglalta össze a Honvéd weboldala:
 
"NB III-as fiataljaink ma délután az első csapat mezőkövesdi meccsével szinte egy időben a SZEOL SC-t fogadták a Bozsik Stadion centerpályáján. Az első fordulóban akadémistáink 1-1-es döntetlent értek el Dabason, a szegediek viszont jövő vasárnapi ellenfelünk, a PMFC elleni 2-1-es hazai sikerrel megszerezték a három pontot.
 
Pisont István mai keretében kizárólag MFA-nevelések kaptak helyet, akik az első játékrész első felében kifejezetten jól és látványosan játszottak. A legkomolyabb lehetőségünk Bobál Gergely nevéhez fűződött, aki azonban jó helyzetben a kapu fölé lőtt. A vendégek védelme Prokop kapussal az élen jól állt a lábán, és a lestaktikájukkal is többször túljártak az eszünkön.
 
A folytatásban fokozatosan kiegyenlítődött a játék, már a szegediek is egyre többet birtokolták a labdát, de komolyabb lehetőséget már nem láthattunk az első félidőben.
 
Szünet után hamar megszerezhettük volna a vezetést, de Bobál látványos passza után Bíró Ákos ziccerben a kifutó Prokopot találta telibe. Továbbra sem játszottunk rosszul, de a SZEOL védelme változatlanul jól szervezett volt, a kontráikban pedig állandóan benne volt a veszély.
 
Ez aztán tíz perccel a mérkőzés vége előtt eredményre is vezetett, miután egy gyors és ügyes ellentámadás végén Mihály Dávid beívelését Grünwald Attila fejelte a kapunk bal oldalába. 0-1!
 
A hátralévő percekben természetesen mindent megtettünk az egyenlítésért, de ezen a napon nem sikerült a kapuba találnunk, bár a játék képe alapján a döntetlen nem lett volna érdemtelen.
 
A SZEOL két mérkőzés után az egyetlen hibátlan csapat a mezőnyben, a mieink egy ponttal jelenleg a 14. helyen állnak. Jövő vasárnap 17 óra 30 perckor a PMFC otthonában lépünk pályára" – írja a honvedfc.hu.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC