nb1.hu

Komló – Az edző hatalmas köszönetet mondott a szurkolóknak.

Mint jeleztük, nem múlt el botrányok nélkül a Komló és a PMFC csatája. Szerencsére azonban a foci is kapott főszerepet azon a mérkőzésen, amelyet a vendégek nyertek meg 3-1-re.

 

Teplic Igor (Komló): „Megpróbáltunk egy stabil védekezéssel előállni a Pécs ellen, ami nagyjából sikerült is. Aztán megint elkövettünk egy hibát, amiből gólt kaptunk. A második játékrészben egy érthetetlen kapushiba okán tovább növelték előnyüket a vendégek. A tizenegyesből ugyan még szépítettünk, de aztán ismét gyermeteg baklövésből kialakult a számunkra kedvezőtlen végeredmény. A szépítéstől azt vártam, hogy egy kicsit megtörik a PMFC, de nem így lett. Folytatták tovább a játékukat, ami meghatározta a mérkőzés végkimenetelét”

 

Márton Gábor (PMFC): „Óriási köszönet a szurkolóknak, akik sokkal többen voltak, mint a hazaiak. Közhelyként hangzik, de értük van a foci. Jó érzéssel tölt el, hogy örömet tudtunk nekik szerezni, mert bár az elmúlt három fordulóban nem tudtunk nyerni, ők mégis ugyanúgy mellettünk voltak. A Komló az eddigiekhez képest kifejezetten szervezetten és fegyelmezetten védekezett, de nekünk a legjobban nem velük, hanem a pálya talajának minőségével gyűlt meg a bajunk. Egyszerűen képtelenség volt rajta futballozni, ezért próbáltuk leegyszerűsíteni a játékunkat. Összességében nem volt kérdéses a győzelem, ellenfelünk gyakorlatilag helyzet nélkül maradt. Stabilak voltunk, a körülményekhez képest szép dolgokat vonultattunk fel, és ha szabad egy szójátékkal élnem, akkor a végén egy-két ítéletnél nem volt túl érett a bíráskodás. Teljesen megérdemelten nyertünk, további jó munkát kívánok a Komlónak” (pmfc.hu)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC