nb1.hu

Hithcocki drámát értékelt a Balmaz egykori közönségkedvence

Különös körülményekről is beszélt.

A deac.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.
 
Szarvas-DEAC 4-4, büntetők után 3-2
 
gólszerzők: Sztojka Ádám (46., 94.), Kriska Norbert (55., 110.), ill. Kerekes Krisztián (69., 98.), Sidibe Ibrahima (71., 77.)
 
Hitchcock sem írhatott volna drámaibb forgatókönyvet a Szarvas-DEAC kupameccsre. A megye I-ben szereplő gárda kétgólos előnyre tett szert, ám csapatunk a második félidőben Sidibe duplájával és Kerekes találatával fordítani tudott. A hajrában újabb fordulat következett, a hazaiak Sztojka Ádám révén egalizáltak, így jöhetett a hosszabbítás. A ráadásban mindkét háló egyszer-egyszer rezdült meg, emiatt tizenegyesekhez álltak oda a játékosok. A büntetőknél a szarvasiak voltak a higgadtabbak, ennélfogva ők jutottak a legjobb 64 alakulat közé.
 
„Valódi kupameccset vívtunk egy jól felkészített, lelkes rivális ellen. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, már az első félidőben el kellett volna döntenünk a találkozót, sajnos a büntetőknél szerencsénk sem volt. A végjátékban kapott gól nem fogta meg a gárdát, a hosszabbítás során is mentünk előre, és tettük a dolgunkat. Komoly csalódás a kiesés, ám a körülmények sem voltak ideálisak, a játékvezetésről sincs pozitív véleményem, de nem szeretném erre fogni a fiaskót. A hét első edzésen megbeszéljük a történteket, és levonjuk a következtetéseket. Nem szabad sokáig keseregnünk, hiszen a hétvégén újabb fontos bajnoki vár ránk" – fogalmazott Virág Aladár.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC