nb1.hu

Gelei: a Kazincbarcika erősebb mint a Jászberény

Jászberény - Hazai mérlegükön javítana az egykori kapus.

Remekül szerepel idegenben a Jászberény, tavasszal sorra nyeri a meccseket az ellenfelek pályáin Gelei Károly csapata. A szakvezető szerint ennek ellenére nagyon nehéz lenne megnyerniük a bajnokságot, hiszen a listavezető kazincbarcikaiaknak sokkal erősebb a keretük.

 

“A bajnokság megnyerésére a legnagyobb esélye a Kazincbarcikának van. Övék a legerősebb keret, ott a legnagyobb a költségvetés, ők sokkal erősebbek, mint mi. A mi csapatunktól ez a teljesítmény azt gondolom erőn felüli, ez a csapat ennek ellenére minden héten küzd és azért vagyunk ott ahol vagyunk, mert így küzdünk. Le a kalappal a srácok előtt. Továbbra is az a véleményem, hogy ne nézzük a táblázatot, játszunk és nyerjük meg a következő meccset, aztán hogy ez mire lesz elég a végén kiderül” – nyilatkozta a Putnok elleni idegenbeli győzelem után a hazaiak honlapjának.

 

Még mindig nem értik a bírót Nyírbátorban – NB3.hu

Még mindig nem értik a bírót Nyírbátorban

 

“Mindig csak a következő meccsre koncentráljunk. Próbáljuk meg a legtöbbet kihozni, ami benne van az adott meccsben és én büszke vagyok a csapatra, mert nagyon jól helyt álltak. Ez már a harmadik idegenbeli győzelmünk, amit sikerült behúzni, otthon kellene most már egy kicsit jobban szerepelnünk.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC