nb1.hu

Fradista kedvenc az újpesti kedvenc ellen

De már a kispadon csatáznak.

Az NB III Nyugati csoportjának második tavaszi fordulójában ismét hazai környezetben lép pályára az Érdi VSE, amely a Csepel FC-t látja vendégül március 10-én, 14.30-tól az Ercsi úti Sporttelepen.
A tabella tizenkettedik helyén álló Csepel FC ellen vívja tavaszi második mérkőzését az Érdi VSE. Tamási Zoltán együttese jól kezdte a tavaszt, hiszen hazai pályán 1–0-ra múlta felül a Mol Vidi FC második csapatát, ezáltal hat győzelemmel, egy döntetlennel és tíz vereséggel, tizenkilenc pontot szerezve áll a bajnokság tizenkettedik helyén.
 
Ősszel a két csapat a harmadik fordulóban csapott össze egymással, amikor a XXI. kerületben fordulatos találkozón játszottak 2–2-es döntetlent. Az érdiek akkori két góljának szerzője azonban már nem áll rendelkezésre Limperger Zsoltnak, hiszen Pallagi Botond Ceglédre, Honti Attila pedig Dunaharasztiba igazolt a tél folyamán.
 
A két csapat az őszi meccshez hasonlóan mindig izgalmas és a két szurkolótábor remek kapcsolatának köszönhetően mindig jó hangulatú mérkőzést játszik egymással. Az előző évadban Csepelen 3–2-re nyertek az érdiek, míg Érden 1–1-es döntetlen született.
 
A 2016/2017-es idényben is hasonló volt a mérleg, ősszel Csepelen ugyancsak ötgólos meccsen nyert eggyel az Érdi VSE, míg az Ercsi úton négygólos döntetlent játszottak a felek. A Csepel legutóbb 2015 novemberében szerzett három pontot az érdiekkel szemben, amikor az akkor újonc zöld-fehérek 2–0-ra kaptak ki idegenben.
 
– A Csepel ellen általában sokgólos meccset szoktunk játszani. A sok gól remélem, megmarad, olyan szempontból, hogy az érdi kaput meg tudjuk óvni, de nem lesz egyszerű ez a meccs sem. A Csepel nagyon fontos meccset nyert múlt héten, hiszen egyik fő riválisát győzte le. Valószínűleg azzal a tervvel jönnek ide, hogy minimum egy pontot szeretnének szerezni. Vélhetően vissza fognak állni védekezni, amit nekünk fel kell törni. Viszont nálunk szinte mindenki egészséges, szóval próbálunk a lehető legjobb csapattal kiállni – tekintett előre Limperger Zsolt.
 
A március 10-én, vasárnap, 14.30-kor kezdődő mérkőzést Kakuk Szabolcs vezeti, segítői Molnár Alex és Szabó Dániel lesznek.
 
Forrás: erdivse.hu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Az NB III Nyugati csoportjának második tavaszi fordulójában ismét hazai környezetben lép pályára az Érdi VSE, amely a Csepel FC-t látja vendégül március 10-én, 14.30-tól az Ercsi úti Sporttelepen. Részletes beharangozó az erdivse.hu-n! HAJRÁ ÉRD! :03.10. : 14.30 : Csepel FC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC