nb1.hu

Fontos győzelemmel kapaszkodik a Pécs

Pécs – Nem adták fel, kétszer is egyenlített a Paks.

Nehéz hetet zárt győzelemmel az NB III Közép-csoportjában szereplő PMFC vasárnap, miután a baranyaiak nagy küzdelemben, 3-2-re legyőzték a Paks második csapatát az 5. játéknapon. Márton Gábor együttese a siker ellenére is jelentős lemaradásban van.

 

Pécsi szempontból a hét híre volt, amikor a városi közgyűlésben arról határoztak, hogy megvonják a gárdának folyósított 200 millió forintnyi támogatást. Hírlett, hogy a bejelentés olyannyira megzavarta a PMFC-t, hogy utána a játékosok edzést is mulasztottak.

 

Pedig a vasárnap délutánra kiírt bajnoki nagyon kellett a siker az ötödik kör előtt három vereséggel és csupán egyetlen győzelemmel álló csapatnak…

 

Ennek megfelelően dominált is a vendéglátó, amely az első játékrész hajrájában Mojzer György révén megszerezte a vezetést. A folytatásban flúgos futam következett. Előbb egyenlítettek a vendégek, akik nem sokáig örülhettek: Wittrédi Dávid lába is elsült, s egy szép szabadrúgást követően ismét a pályaválasztónál volt az előny. Az 58. percben Simon újfent egalizált, a végeredmény viszont a 61. minutumban alakult ki: Fellai József gólja nagyon fontos három pontot jelentett a Pécs számára.

 

Öt hét után nyolcadik a PMFC, amelynek lemaradása 9 pont a listavezető SZEOL mögött.

 

PMFC–Paksi FC II. 3-2 (1-0)

Pécs, PMFC Stadion. Vezette: Radványi.

Gólszerzők: Mojzer (45.), Wittrédi (55.), Fellai (61.), ill. Fejős (47.), Simon (58.).

 

Beszámoló az 5. forduló vasárnapi meccseiről – NB3.hu

Az 5. forduló eredményei – tabella

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC