nb1.hu

Fantasztikusan sikerült az Érd főpróbája

Dabas - Önbizalommal telve várhatják a bajnokság rajtját az érdi labdarúgók.

FC Dabas–Érdi VSE 1–4 (0–0)
 
Hátrányból felállva nyerte meg 4–1-re a bajnoki főpróbát a szintén NB III-as FC Dabas otthonában az Érdi VSE. Kiváló iramban kezdődött az Érdi VSE utolsó felkészülési mérkőzése az FC Dabas otthonában. Rögtön a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést Limperger Zsolt együttese, de hiába dolgoztak ki sok helyzetet a vendégek, az első félidőben nem született gól, pedig Koós Gábor, Melczer Vilmos, Kárász Krisztián, Balázsovics Máté, Pál Szabolcs vagy éppen Kelemen Patrik is többször eljutott az ellenfél kapujáig. A túloldalon viszont jóval csekélyebb mértékű volt a támadások száma, s ha el is jutottak a kapuig, akkor vagy a védelem, vagy Borek Norbert hárított.
 

Dárdai szabdrúgásgóljára emlékezett a PMFC – NB3.hu

A mostani vezetőedző készítette le a zsugát az Újpest ellen.

A fordulás után sort cserélt a házigazda, s két perc elteltével szinte a semmiből szerezte meg a vezetést, amikor egy szögletet követően a kapu előtti kavarodás után jutottak előnyhöz (1–0). A folytatásban Kelemen Patriknak egymás után öt helyzete maradt ki, utóbbi esetében a kapu torkából nem tudta gólra váltani a baloldali beadást. Aztán Bozsoki pazar kiugratása után sem tudott kapura csúsztatni.
 
Egy perccel később megint jól indult el Kelemen, de csak a kapufát találta telibe, az innen kipattanót viszont Pál Szabolcs gólra váltotta (1–1). A megtört házigazda ellen aztán Kelemen passza után Tárkányi remekül fordult be, s még a labda érintése nélkül két védőt is becsapott, begyalogolt és elpasszolt a dabasi kapus mellett. Az utolsó tíz percre érve Pál Szabolcs indult el a bal oldalon, majd a tizenhatoson belül lerántották, a büntetőt Melczer Vilmos értékesítette (1–3).
 
A hajrában már úgy tűnt, marad a kétgólos különbség, de az utolsó percekben Németh Gábor Vince bombázott a felsőlécről a kapuba (1–4). Az Érdi VSE a bajnoki főpróbát megérdemelt sikerrel abszolválta, így Limperger Zsolt együttese győzelemmel hangolt a jövő vasárnapi, gyirmóti bajnoki rajtra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC