nb1.hu

Fájó vereség, góltalan maradt a PMFC

Pécs – Hazai pályán veszített pontokat a Pécs.

Az NB III Közép csoportjának vasárnap délutáni mérkőzésén, Pécsett nyert 1-0-ra a Budapest Honvéd második csapata, így a bajnoki címre pályázó mecsekiek három játéknap után két vereséggel állnak, s a középmezőnyben szerénykednek.

 

Hazai pályán alig egy hete még 3-0-ra győzött a PMFC a Kozármisleny ellen, így a nyitányon, Szegeden veszítő vendéglátó drukkerei joggal reménykedett abban, hogy Márton Gábor együttese a Honvéd-MFA ellen folytatja jó szereplését. Ehhez ezúttal a gól hiányzott, amelynek megszerzésére csakugyan nem akart összejönni – miközben a fővárosiak az első játékrészben büntetőből megszerezték a vezetést. „Már az első félidőben simán fordíthattunk volna. Ha a szünetben 3-1-re vagy 4-1-re vezetünk, senki nem szólhat semmit” – olvasható a pmfc.hu tudósításában.

 

A házigazda labdarúgói a folytatásban is képtelenek voltak bevenni a kispestiek kapuját, így maradt a 0-1. Ismét kikapott a PMFC, amely egy győzelemmel és két vereséggel pillanatnyilag 10. a 16 csapatos harmadosztályban.

 

Beszámoló a 3. forduló vasárnapi mérkőzéseiről – NB3.hu

Beszámoló a 3. forduló vasárnapi mérkőzéseiről

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC