nb1.hu

Ezt lépték, hogy nem fogadták el a nevezésüket

Magyarország – Közleményben reagált a klub.

Miután a Magyar Labdarúgó-szövetség nem fogadta el a SZTK nevezését az NB III-ra, a szigetszentmiklósi klub hivatalos közleményben jelezte, a megyei első osztályban indul.

 

 „Ezúton tájékoztatjuk szurkolóinkat, és szimpatizánsainkat, hogy az egyesület beruházásában zajló regionális utánpótlás centrum építése olyan fázisba került, amikor jelentős anyagi áldozatokat kell hoznia a klubnak, hogy a kivitelezést, – amely a szigetszentmiklósi gyerekeknek, és önöknek épül – időre megvalósíthassuk.

 

Ezért a felnőtt csapatot üzemeltető kft. tulajdonosai úgy döntöttünk, hogy minden erőforrásunkat a beruházásra fordítjuk, ezért átmenetileg megszüntetjük az első csapat anyagi támogatását, és a továbbiakban amatőrként, a megyei első osztályban versenyeztetjük első csapatunkat. Ki kell emelnünk, hogy átmeneti döntésről van szó, amit kizárólag a fontosság mentén hoztunk meg.

 

Döntésünket erősítette továbbá az is, hogy klubunk egyetlen – és az is műfüves borítású – pályával rendelkezik egyelőre, és amit a tavalyi évben, mint a vándorcirkuszosok voltunk kénytelenek vonulni, nem kívántuk idén is megtenni. A rosszban valami jó is legyen, ebben az osztályban tudomásunk szerint már lehet a Sport utcában mérkőzést rendezni.

 

Szurkolóink megértését, és türelmét kérjük, felelős döntést hoztunk Szigetszentmiklósért!

 

Az utánpótlás versenyeztetését az első csapattal kapcsolatos döntés nem befolyásolja, és a klub fenntartásából is jelentős anyagi támogatás mellett kivesszük a részünket” – olvasható az SZTK honlapján megjelent közlemény, melyet Becz Péter elnök és Potoczki Tamás ügyvezető írt alá.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC