nb1.hu

Európa-bajnoki bronzérmes a harmadosztályban

Budapest – A Pénzügyőr kapusa is részese volt a sikernek.

A csehországi Eb-n szombaton bronzérmesként záró magyar minifutball-válogatott keretében több olyan játékos szerepelt, aki alacsonyabb osztályban nagypályán is rúgja a bőrt. Egyikük Tajti Bence, a Pénzügyőr kapusa, akivel az nb3foci.hu készített interjút.

 

„Minden percét élveztem ezeknek a napoknak, leírhatatlan érzés volt a kontinensviadal” – mondta el a portálnak Tajti. – Sajnos kevés lehetőség jutott nekem, de nem vagyok elégedetlen, mert tavaly ifi Eb-n ezüstérmet szereztem, most meg felnőtt Eb-n bronzot – tette hozzá.

 

A kispályás labdarúgással két éve „kacérkodó” játékos azt mondta, bár nem egyszerű összeegyeztetni a harmadosztályú játékot a kispályás teendőkkel, ahogy ideje engedi, a jövőben is szeretne sikereket elérni kispályán.

 

„Nagypályán szeretnék lépcsőről lépcsőfokra haladni, idővel fenljebb lépni, de a minifutballból is szeretném a legtöbbet kihozni, a csúcsra érni mind a világbajnokságon mind az Európa-bajnokságon” – közölte a kapuvédő. 

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről – NB1.hu

Szerda 10.27: Továbbállhat a magyar válogatott futballista. 10.00: Szlovákiából is várja az erősítést a Gyimrót. 9.43: Jó helyre tart? Kedd 19.18: Elmondta, kik, miért távoztak vagy maradtak 19.12: Lipcsei Péter vezetőedző lett!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC