nb1.hu

ETO: Kabátnak még mindig a Vasas az egyik kedvenc csapata

Győr – A rutinos támadó a kapitányai karszalagot is megkapta.

A Magyar Kupa 7. fordulójában az ETO FC Győr magabiztos 7-1-s győzelmet aratott a Komárom ellen. A találkozón mesterhármast jegyzett Kabát Péter, aki az utóbbi hetekben ismét csúcsformában futballozik. A rutinos támadó az nb1.hu-nak nyilatkozott a beilleszkedésről, a Magyar Kupa-sorsolásról és az angyalföldi emlékekről.

 

„Magabiztosan nyertünk, hiszen már a hatodik percben kettő nullára vezettünk. Úgy érzem a csapat nagyon jó úton jár, a legutóbbi bajnokinkon is hét nullára nyertünk. A szeptembert és az októbert végigedzettem, mert az alapozást a tévés szereplés miatt kihagytam. Utol kellett érnem magam, de most érzem magam olyan állapotban, hogy már simán végig tudok játszani egy mérkőzést. Az elmúlt négy meccsen hat gólt szereztem, kezdek belelendülni.”

 

A Komárom ellen Kabát a csapatkapitányi karszalagot is megkapta.

 

„A srácok elfogadtak az öltözőben, és úgy érzem, hallgatnak is rám. Rangidős vagyok, de nem én vagyok a csapatkapitány, hanem Nagy Ádám. Őt a szünetben lecserélték, mert fontos meccsünk lesz hétvégén, így én kaptam meg a kapitányi szalagot. Nagyon jó érzés volt, hiszen ezt nem mindenkinek adják csak úgy oda.”

 

Szóba került a beszélgetés alkalmával a péntek reggeli Magyar Kupa sorsolás is, ahol az ETO a Vasassal találkozik majd.

 

„Magyarországon az egyik kedvenc csapatom. Az Újpest az első, de utána jön a Vasas és a Honvéd. Pikáns meccs lesz, hiszen két évig voltam Angyalföldön. Ott lettem gólkirály, magyar válogatott, nagyon jól éreztem magam. A mai napig jó viszonyt ápolok a Vasas-szurkolókkal. Reggel már írtak is páran, hogy „találkozunk novemberben”. Nyilván ők az esélyesek, de egy mérkőzésen, főleg hazai közönség előtt bármi megtörténhet. Ezt már a Debrecen ellen is bebizonyítottuk. Mindent meg fogunk tenni a továbbjutásért, mert jó lenne még tavasszal is játszani a Magyar Kupában.”

 

A teljes interjú a linkre kattintva olvasható!

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC