nb1.hu

ETO: hétfőn érkeznek majd az új igazolások

Győr – NB I-es és NB II-es tapasztalattal rendelkezők érkeznek.

A győriek közleményét változtatás nélkül közöljük.

 

Hétfőn kezdi meg felkészülését az ETO FC Győr az új szezonra. A csapat egy átmozgató edzéssel kezd, majd kedden és szerdán orvosi vizsgálatok és napi két edzés következik. A felkészülési időszak alatt 6 edzőmérkőzést játszunk, ebből egyet hazai pályán.

 

Korábban már biztossá vált, hogy az ETO-nak el kell töltenie még egy évet az NBIII.-ban. Hogy az előző évi kudarccal felérő 4. hely ne ismétlődhessen meg, a csapatot számos új igazolással erősíti meg a vezetőség. A csapat idei játékosállományát három részre lehet bontani. A keretet az akadémián nevelkedett meghatározó játékosok, az utánpótlásban kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiatalok és a magasabb osztályokból újonnan érkező rutinos, NB I. és NB II.-es tapasztalattal rendelkező játékosok alkotják majd. Az ETO FC Győr több játékos lejáró szerződését nem hosszabbította meg, így távozókkal is kell számolni. A konkrét játékoskeret változásokat hétfőn tesszük közzé.

 

A felkészülés során 6 darab edzőmérkőzést játszunk, ebből 5 meccset idegenben és egyet hazai pályán. Először a Puskás Akadémia ellen, majd sorban a Parndorf, Salgótarján és a Somorja ellen. Az egyetlen hazai edzőmérkőzésünk július 23.-án a szlovákiai DAC ellen lesz, az utolsó edzőmeccsünk pedig a Bágyogszovát ellen.

 

A szezon az MLSZ versenykiírása alapján az augusztus 6.-ai hétvégével kezdődik. Jegy és bérlet infóval a jövőhéten jelentkezünk.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC