nb1.hu

Elszálltak az Ibrány NBIII-as reményei?!

Ibrány - Sérülések hátráltatják az Ibrányt az osztályozó visszavágója előtt.

„Az ibrányiak három dolgot szerettek volna megúszni az NB III-ba jutásért kiírt osztályozó előtt. El akarták kerülni a Kaposvárt, sérülések nélkül túlélni a dunántúli túrát, no meg minél kedvezőbb eredményt kicsikarni a hazai visszavágóra.

Nos, bármilyen szomorú, minden balul sült el számukra, reményeikből semmi nem vált valóra. Előbb ugyebár kifogták a somogyi riválist, majd a megyei első osztályú bajnokcsapatok párharcában 3–0-ra elbukták az idegenbeli fellépést, Bodó Gábor és Csáki József pedig kidőlt a találkozóról. Ez aztán a hatalmas balszerencse.

– Az eredmény alapján mondhatni, semmi meglepő nem történt – fogalmazott Gerliczki Máté, az Ibrány szakvezetője. – Egy nagyon jó megye egyes bajnokcsapatot sorsolták össze egy olyan együttessel, amely már most kiemelkedő szereplésre lenne képes az NB III-ban is. Azért tegyük hozzá, két védőnk a kórházban kötött ki: Bodó Gábor a lábfejére, Csáki József a boka fölött kapott rúgást. Tapasztalhattuk, hogy magasabb osztályban így ütköznek a játékosok, annak olykor nyoma van.

Továbbá, heti négy edzés a különbség a két csapat között: mi háromszor, ők hétszer gyakorolnak, ez hatalmas különbség. Ehhez párosult, hogy azok a futballistáink, akik a saját szintjükön jónak számítanak, szombaton eltörpültek az ellenfél mellett.

A történtek dacára egy sportember soha nem adja fel és nem is teheti meg, ennek szellemében készülünk a visszavágóra. Persze minimálisra csökkent az esélyünk, de nagyon keményen fogunk harcolni.
Gerliczki Máté kitért a körülményekre is.

– Példaértékű volt, ahogy fogadtak minket, rendkívül korrekten viselkedtek velünk a kaposváriak. Ízelítőt kaptunk abból, milyen amikor profi módon kezelik ellenfelet: nem ellenségként tekintettek ránk, sőt nagy tisztelettel bántak velünk.” – nyilatkozott a szakvezető a Szabolcs Onlinenak.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC