nb1.hu

Először nyert az egyik listavezető – reakció

A sikerkovács gondolatai.

Első tavaszi győzelmét aratta a Közép csoportot még így is élen álló Szentlőrinc a Makó ellen. A találkozó nagyon jól kezdődött a listavezető számára, már a 4. percben betaláltak vendéglátóiknak. Előnyüket a 65. percben növelték Keresztes második góljával, majd a 76.-ban Tihanyi is betalált. A hazaiak a 88. minutumban Gémes révén tudtak szépíteni.
 
Nyilvánvaló, hogy egy ilyen magabiztos győzelmet követően elégedetten nyilatkozott Turi Zsolt, a Szentlőrinc vezetőedzője. 
 
– Teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot. Sok mindent tettünk azért, hogy győztesen hagyjuk el a Makói létesítményt – kezdte értékelését csapata honlapjának a tréner. – Ez a játék már kicsit előrevetíti, amit tudunk. A helyzeteinket is próbáljuk nagyobb százalékban kihasználni. Az egész mérkőzést kontrol alatt tudtuk tartani, de voltak időszakok, a második félidő elején és végén, amikor a Makónak volt 10-10 perce, és egy kicsit jobban ránk jött. Végén egy góllal konstatálták, hogy itt vannak. Sok sikert kívánok a Makónak, mi pedig így folytassuk tovább!
 
A Szentlőrinc számára azért is volt kiemelten fontos megszerezni a három pontot, mert egy döntetlen is azt jelentette volna már, hogy a Szeged-Grosics Akadémia mögé csúsznak, így viszont megtartották pozíciójuk, és a Szekszárdon meglepetésre botló SZEOL-tól is el tudtak kicsit húzni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC