nb1.hu

Elgondolkodott a folytatáson a Pécs edzője

Szóba kerültek az új igazolások.

A Dunántúli Napló készített interjút a PMFC vezetőedzőjével, íme a legfontosabb részletek:
 
"Kérdés, hogy Vas Lászlóval menne-e a csapat. Az utóbbi napokban ugyanis azt hallottuk, hogy gondolkodik a folytatáson.
Így is volt. Azért hezitáltam, mert nem tudtam, lesz-e valami cél, valamiféle jövőkép a PMFC felnőttcsapatánál. Azóta viszont beszéltem a klub vezetőivel, akik ígéretet tettek arra, hogy bizonyos posztokon tudunk majd erősíteni, és megkezdhetem a jövő csapatának, egy ütőképes gárdának az építését. Én olyan csapatnál szeretnék ugyanis dolgozni, ahol van cél, ahol lehet eredményt elérni, lehet valami nagyot alkotni. Nem akartam belenyúlni a bizonytalanba.
 
Mi kell ahhoz, hogy ezen az úton végig tudjanak menni?
Először is egy egészséges, jól sikerült felkészülés, aztán minőségi igazolások néhány posztra, majd egy sérülésmentes szezon. Nagyon fontos, hogy szeretném elérni, legyen végre versenyhelyzet a csapatnál. Mindenkinek át kell éreznie, hogy itt nem elég csak focizgatni, itt mindenkinek legyen célja egyénileg és klubszinten is!
 
Milyen új játékosokra lehet számítani? Kiket tud igazolni az NB III-as PMFC?
Csodát nyilván nem lehet tenni. Fiatal és motivált játékosokat szeretnék hozni, ráadásul lehetőség szerint olyanokat, akik pécsi kötődésűek, csak talán valamiért kisiklott a karrierjük, parkolópályára kerültek valahol, nálunk viszont újra felépíthetik magukat. Össze kell rakni egy jó kis pécsi csapatot, amely mellé ismét odaállnak majd a szurkolók és segítik, hogy elérje a céljait."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC