nb1.hu

Elfogytak a vendégjegyek a zöld-fehérek baranyai rangadójára

Pécs – "Ne okozzunk csalódást mi sem! Ne maradjunk alul hangerőben!"

Óriási érdeklődés övezi a szeptember 11-i PMFC-FTC II NB III-as bajnoki összecsapást. A vendégjegyek mind elfogytak, így a nyugati szektorban már biztosan ezren fogják buzdítani a zöld-fehéreket. Ugyanakkor a piros-feketék drukkerei közül is jóval többen jönnek be jegyet vásárolni a szokásosnál – olvasható a pmfc.hu-n.

 

A mérkőzés pikantériáját emeli, hogy mindkét csapat az élbolyban helyezkedik el, így az egymás elleni rangadó rendkívül fontos pontokról is dönt majd.

 

 

A baranyai klub erre kéri a PMFC-drukkereket:

 

„Számítunk a pécsi szimpatizánsokra, hogy játékosainknak nem kell majd Mecsekalján idegenben érezniük magukat. Ne okozzunk csalódást mi sem! Ne maradjunk alul hangerőben! Azért, hogy meccsnapon, a találkozó előtt elkerüljük a hosszú, tömött sorokat a pénztáraknál, így szurkolóink időben beérjenek a mérkőzésre, arra kérünk mindenkit, váltsa meg jegyét elővételben a találkozóra.

 

Pénztár nyitva tartás: Hétfő – Csütörtök 8:00 – 16:30 Péntek 8:00 – 14:00

Helyszín: Stadion utca 2.; PMFC klubház, emelet.

 

A hazai szurkolók számára ezúttal is csak az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitjuk meg, 16:30-tól. Jegyeket a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es és 3-as, illetve északon, a Szigeti útnál található 4-es és 5-ös pénztárban vásárolhatnak szurkolóink szintén 16:30-tól. A belépőjegy ára 500 forint, 14 év alatt, illetve 65 felett pedig ingyenes. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, míg az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Azoknak, akik elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkeznek, megnyitjuk a 6/B kaput is, ahol sorban állás nélkül, gyorsabban juthatnak be.”

 

 

A találkozóra, csak úgy, mint az összes hazai mérkőzésre egységesen 500 forintba kerülnek a jegyek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC