nb1.hu

Elég volt a hitegetésből, távozik Várhidi Péter Tatabányáról

Tatabánya – Az egykori szövetségi kapitány az MLSZ-ben is jelezte a helyzetet.

Elhagyja az anyagi gondokkal küzdő Tatabányát Várhidi Péter, korábbi szövetségi kapitány. A sportfaktor.hu információi szerint a szakember felmondott az olasz tulajdonban lévő klubnál. Várhidi Péter a hírportálnak elismerte, hogy távozik az NB III-as egyesülettől és elmondta az okokat is.

 

– Hónapok óta hitegetnek a klubnál azzal, hogy megkapom a fizetésem, de nem teljesítették a szerződésben vállalt kötelezettségüket, csak ígérgettek – mondta az 1998-ban az Újpesttel bajnoki címet is nyerő szakember. – Eddig tartott a türelmem, azonnali hatállyal felmondtam és az MLSZ-ben is jeleztem ezt a helyzetet.

 

 

Várhidi Péter tavaly szerződött a klubhoz szakmai igazgatónak, de a bajnokság hajrájában már ő ült a kispadon is és az addig a középmezőnyben szereplő, csalódást keltő csapat hétből hét meccset meg is nyert vele.

 

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő klubot az elmúlt hetekben több alkalommal is megbüntette a Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága. Portilla Rodrigez Cristiannal szemben elmaradás miatt kétszer, a Georgios Pelagias és Csemer Gyula fizetésének átutalása is feledésbe merült, így miattuk egy-egy alkalommal büntette a testület a klubot, amelyet akár az átigazolási időszakból is kizárhatnak. Lehet, hogy az anyagi nehézségek már a szakmai igazgatót is elérték.

 

A Tatabánya az NB II-ből nyáron kiesett Ajka elleni 2–2-s döntetlennel kezdte a szezont, akkor még Várhidi Péter ült a kispadon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC