nb1.hu

Egy-két poszton erősítene a DEAC

Debrecen - A DEAC mestere elégedett az előző idénnyel.

A DEAC újoncként a  11. helyen végzett az NB III Keleti csoportjában. A gárda mestere, Sáfár László a Debreceni Sportéletnek értékelte az idényt.
 
„A szezon elején a feljutó csapatokra jellemző lelkesedés vitt bennünket, amely ideig-óráig tudta kompenzálni a képességbeli hiányosságokat, de a játékosok egyre inkább elfáradtak” – mutatott rá Sáfár László a rossz széria okára. „Sajnos azt is látni kell, hogy a nyári igazolásaink többsége nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Szerencsére a télen olyan tapasztalt futballistákkal erősítettünk, akiknek a rutinja a sorsdöntő mérkőzéseken rengeteget ért. Nem szabad elfelejteni, hogy komoly változások esetén időigényes folyamat a csapattá érés. A tavasszal a sérülésekkel is meggyűlt a bajunk, de mindent egybevetve reálisnak tartom a tizenegyedik pozíciót” – jelentette ki a DEAC mestere.
 
A cívisvárosiak július elejéig kaptak pihenőt, utána 
 
„A terveink szerint július kilencedike környékén kezdjük meg a felkészülést, a bajnokság a hírek szerint augusztus negyedikén vagy tizenegyedikén rajtolhat. Hogy mekkora átalakulás várható? Szeretnénk a húzóembereket megtartani, egy-két posztra pedig új ember érkezhet. Ha a terveink megvalósulnak, meggyőződésem, hogy a következő bajnokságban feljebb léphetünk a táblázaton. Az előző évben abból a szempontból maradt bennem némi hiányérzet, hogy gyakran alkalmazkodtunk az ellenfél stílusához, a következő idényben szeretnénk kezdeményezőbbé válni” – zárta mondandóját Sáfár László.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC