nb1.hu

Drámai összeomlás után értékelt a debreceni edző

10 perces rövidzárlat okozta a komoly zakót.

A DEAC hatalmas pofonba nézett bele a Gyöngyös otthonában. Sáfár László csapata 5-0-s vereséggel zárta a Heves megyei túrát. Érdekesség, hogy a gyöngyösiek az első félidőben bő 10 perc alatt lerendezték a meccset: Tóth Olivér a 33. és a 36., míg Laurinyecz Ákos a 34. és a 45. percben talált be. A második játékrészben Laurinyecz megszerezte harmadik gólját is, így a gyöngyösiek ebben az évben először szereztek pontokatt a harmadosztályban.
 
Sáfár László, a debreceniek vezetőedzője úgy véli, ebből a pofonból képes lesz felállni a csapata. A DEAC mestere arról is beszélt, hogy mi hangzott el a szünetben az öltözőben. 
 
"Sokáig csendes mederben zajlott a mérkőzés, de tíz perc alatt négy gólt kaptunk, ennek köszönhetően a bajnoki érdemi része le is zárult. A szünetben azt kértem a játékosaimtól, hogy próbáljanak úgy hozzáállni a második félidőhöz, mintha 0-0 lenne az eredmény. A második játékrészben valamelyest javult a játékunk, akadtak helyzeteink is, de hiányzott belőlünk az átütőerő. Ezzel szemben a gyöngyösiek felszabadultan futballoztak, és gyakorlatilag minden bejött nekik. Vannak olyan fiaskók, amelyek padlóra küldenek egy csapatot, de akadnak olyan pofonok is, amelyek után magához tér egy gárda. Úgy gondolom, olyan erősek vagyunk, hogy esetünkben a második forgatókönyv fog bekövetkezni” – fogalmazott a tréner.
 
A DEAC a hatodik helyen áll a táblázaton. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC