nb1.hu

Döntetlen az egykori NB I-es csapatok meccsén

Nem bírt egymással a két szebb napokat is megélő gárda.

Pár éve még parázs első osztályú derbiként vezethettük volna fel a PMFC és a Kaposvár összecsapását, most azonban NB III-as csapatokként mérték össze az erejüket egy felkészülési találkozó keretein belül.

 

A piros-feketék honlapja szerint sok hiányzóval készültek a mérkőzésre, hiszen Bata Kristóf, Dienes Ádám, Takács Ákos, Rácz Áron és Erőss Csaba sem volt bevethető.

 

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, akik a 13. percben Frank Richárd közeli találatával megszerezték a vezetést. A vendégek a 33. percben tudtak egyenlíteni, ekkor Mayer Milán labdája a bal kapufát is súrolva jutott a kapuba. További lehetőségek még voltak, ám újabb gól már nem született a találkozón.

 

PMFC – Kaposvári Rákóczi 1-1 (1-1)

Gólszerzők: Frank 13., illetve Mayer 34.

PMFC: Sólyom – Kónya K., Krapecz, Fekete, Varga – Hleba, Turi – Kónya D., Koller, Károly – Frank

Cserék: Gábor, Loch, Szabó, Bodor, Nagy

 

Kaposvár I. félidő: Gőcze – Lakatos G., Ludánszki, Hadaró– Hampuk, Demeter, Godzsajev, Márton, Müllerlei – Mayer, Kertész.

Kaposvár II.félidő: Gőcze (Borsi, 63. p.) – Nagy J., Lakatos G., Ludánszki, Hadaró – Szakály A., Pintér A., Ivancsics, Nagy K. (Godzsajev, 69. p.),Müllerlei (Szabó A., 75. p.) – Hujber.

Vezetőedző: Artner Tamás.

 

Artner Tamás: "Egy nagyon jó iramú mérkőzésen egy remek felfogásban játszó ellenfél ellen úgy érzem, hogy az első tíz perc kivételével egy jó mérkőzést játszottunk. Az új igazolásokkal meg voltam elégedve, Mayer Milán ismét betalált, ez külön öröm. Demeter Nándor nehezen vette fel a ritmust, neki még szoknia kell az iramot, míg az utánpótlásból érkező Szabó Alex jól szállt be a mérkőzésbe."

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC