nb1.hu

Dobos Barna szerint a rutinnak köszönhette a győzelmét a Budafok

Dunaújváros – Prukner László inkább a csapategységet dicsérte.

Mint ismert, az előző idényben még NB II-es Dunaújváros vereséget szenvedett az NB III nyitó fordulójában a Budafok együttesétől. A hazaiak ráadásul előnyből maradtak pont nélkül. A két tréner így értékelte a találkozót.

 

 

Dobos Barna (DPASE):– Az egyik bajnoki címre esélyes csapat ellen megszereztük a vezetést. A kapott gólok után is volt lehetőségünk, ami pozitív dolog. Ezt a mérkőzést a vendégcsapat a rutinjának köszönhetően nyerte meg. Többször említettük már, hogy védekezésben és támadásban is kell még javulnunk, de ez időbe telik. Gratulálok az ellenfélnek!

 

Prukner László (Budafok):– Ez egy igazi rangadó volt ebben a csoportban, amit a csapategységünknek köszönhetően nyertünk meg. Ezt az is mutatja, hogy vesztes állásnál sem adtuk fel, hanem küzdöttünk tovább, aminek meg is lett az eredménye. Gratulálok mindkét csapatnak!

 

 

NB III Közép csoport, 1. forduló

 

DPASE–Budafok 1–2 (1–0)

Dunaújváros: Vaszócsik, Hajdók, Csendes, Páles, Csehi, Ablonczy, Blatt, Dorogi(Kercsó), Király, Dobos, Tóth. Vezetőedző: Dobos Barna

Budafok: Abu, Vaszicsku, Csizmadia, Grúz, Margitics, Vég, Nagy(Khiesz), Kovács(Huszty), Szepessy, Oláh, Patkós(Ladányi). Vezetőedző: Prukner László

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC